USR continuă campania "Fără penali în funcții publice". Câte semnături s-au strâns la Constanța

580
USR continuă campania

Articole de la același autor

Reprezentanții USR Constanța susțin că au încheiat cu succes acțiunea #farapenali din Mamaia Nord și Vama Veche, iar în ceea ce privește noua locație a cortului, se pare că s-a produs o încurcătură în cadrul Primăriei Constanța deoarece au fost avizați tot în zona Casei de Cultură, deși USR a specificat că își dorește la Tomis Mall sau în Piața Tomis 3. 


"Sperăm ca această greșeală să se îndrepte cât mai repede posibil.


Cortul a fost reparat, structura a fost sudată, fețele au fost schimbate, deci este numai bun ca rău-voitorii să-l vandalizeze din nou. După prima lună de strâns semnături, putem spune că suntem în grafic. Avem peste 4.000 la nivel județean", au transmis cei de la USR Constanța.


Reamintim că reprezentanții USR Constanța au început strângerea de semnături privind inițiativa "Fără penali în funcții publice" pentru modificarea Constituției. Startul campaniei a fost dat la sfârșitul lunii martie.


Liderii de la USR Constanța spun că mizează pe cel puțin 25.000 de semnături din partea locuitorilor, în intervalul de șase luni pe care formațiunea politică îl are la dispoziție, pentru acumularea celor 500.000 de semnături din toată țara. 


Președintele Organizației Municipale a USR Constanța, Remus Negoi, a spus că, după șase luni, listele vor fi depuse la primăriile localităților pentru verificare și avizare. Apoi, după ce va ajunge în Parlamentul României și va fi votat de ambele Camere, acest proiect de lege va fi supus unui referendum organizat de Guvernul României. 


Și deputatul constănțean Stelian Ion, de la USR, se arată încrezător în reușita acestui proiect. 


"Sper ca cetățenii să își dea girul pe liste și vor spune în acest fel, că e clar că nu își doresc să aibă în conducerea țării persoane care au condamnări penale. Trebuie să se separe apele în sensul dacă vrem să adoptăm un model european în care integritatea sau meritocrația să stea la baza societății. Sau ne dorim ca șmecheria și hoția să domine în continuare această societate", a spus deputatul USR de Constanța, Stelian Ion. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4283 secunde