USR Constanța, pregătiri pentru alegerile locale

345
USR Constanța, pregătiri pentru alegerile locale - 1-1579776331.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții USR Constanța organizează, în aceste momente, o conferință de presă. La întâlnirea cu jurnaliștii sunt prezenți Remus NEGOI - președinte al filialei județene USR Constanța, Stelian ION - deputat USR de Constanța, Dumitru CARAGHEORGHE - președinte al filialei municipale USR Constanța.


Președintele USR Constanța, Remus Negoi, a declarat că în acest moment se poartă negocieri cu colegii de la PLUS Constanța pentru stabilirea candidaților la primării și Consiliul Județean. El a adăugat că, până la sfârșitul lunii februarie, vor fi stabiliți toți candidații. În plus, la nivelul municipiului Constanța urmează să se facă un sondaj de opinie.


După cum se știe, pentru Primăria Constanța a fost deja desemnat candidat deputatul Stelian Ion, iar pentru Consiliul Județean Constanța, Remus Negoi. Totuși, în funcție de cum se vor desfășura alegerile, într-un tur sau două, este posibil ca lucrurile să se schimbe, în sensul de a susține alți candidați dacă se va face vreo Alianță de Dreapta.


La rândul lui, deputatul Stelian Ion a făcut referire la situația construcției de la "Lupoaica" de pe Bulevardul Tomis nr. 49A. Totodată, Dumitru Caragheorghe a făcut referire la PUZ-ul din Faleză Nord.


Printre altele, cei doi au atras atenția că astfel de subiecte au fost abordate constant și nu numai acum, când se apropie campania electorală.


Mai multe detalii în ziarul de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4342 secunde