UPDATE - Conferință de presă la USR Constanța. Teme de interes major pentru oraș!

240
UPDATE - Conferință de presă la USR Constanța. Teme de interes major pentru oraș! - 78740183578945259582134757900111-1575627368.jpg

Articole de la același autor

În aceste momente, la sediul USR Constanța are loc o conferință de presă. 


La eveniment participă Remus Negoi - președinte al filialei județene USR Constanța, Stelian Ion - deputat USR Constanța și Dumitru Caragheorghe -  președinte al filialei municipale USR Constanța. 


În cadrul conferinței s-au luat în discutie teme ce au vizat:


1. Comitetul Politic USR.
2. Legea Recursului Compensatoriu.
3. Publicitatea stradală din Constanța.
4. PUZ-ul din Faleză Nord adoptat de Consiliul Local Constanța.
5. Sondajul inițiat de USR Constanța, referitor la prioritățile viitorului primar (viitorul Consiliu Local).


UPDATE - Referitor la panotajul stradal, deputatul Stelian Ion a tras un semnal de alarmă în sensul că are informații precum că se fac presiuni asupra celor din Primăria Constanța să se încheie contractul cu aceeași firmă de până acum, agent economic din apropierea lui Radu Mazăre.


"Contractul de panotaj încheiat de vechea administrație pe 15 ani a expirat în luna iulie a acestui an. Se lucrează la regulamentul pentru panotaj. Am informații că se fac presiuni pentru ca viitorul contract să fie atribuit aceleiași firme. Atragem atenția primarului Făgădău să nu accepte asemenea compromisuri", a declarat deputatul Stelian Ion.


UPDATE - În ceea ce privește sondajul efectuat pe pagina de FB a USR Constanța, președintele Organizației Județene a USR Constanța Remus Negoi a spus că cele mai multe voturi au vizat lipsa investițiilor in Constanța.


Mai multe detalii puteți citi în ziarul de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.876 secunde