UPDATE - A început ședința de Consiliu Local Municipal

294
UPDATE - A început ședința de Consiliu Local Municipal - 69116619473427213207689424974116-1567070079.jpg

Articole de la același autor

UPDATE  - Ședința a început cu intonarea imnului național și cu intonarea imnului Dobrogei. 


Edilul Decebal Făgădău a convocat Consiliul Local al Municipiului Constanța în ședință ordinară, astăzi, de la ora 12.00, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ. 


Pe ordinea de zi sunt 25 de proiecte de hotărâre ce vizează diverse probleme de interes local, însă unul dintre ele a fost retras. Concret, este vorba despre proiectul cu nr.13, care viza vânzarea prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, str.Tabla Butii.

Acest proiect a fost introdus pe ordinea suplimentară și vizează vânzarea directă a terenului respectiv, în suprafață de 109 mp, către Ilie Ionuț.



UPDATE -  La proiectul nr.1 (Proiect de hotărâre privind aprobarea premierii elevilor care au obținut media 10 la examenul național de bacalaureat și a profesorilor îndrumători) sunt în total 15 elevi și 36 de profesori ce urmează să fie premiați. 


Se supun la vot și celelalte proiecte. 


UPDATE - Toate proiectele au trecut.


Reamintim


În domeniul Educației, aleșii vor vota premierea elevilor care au obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat și a profesorilor îndrumători. De asemenea, se va aproba organizarea rețelei școlare a unităților de învățământ de stat și particular preuniversitar din municipiul Constanța pentru anul școlar 2019-2020.

Mai multe proiecte fac referire la documentațiile de avizare a lucrărilor de intervenții și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru diverse obiective de investiții. Acestea privesc dotarea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida, Constanța (corp internat), Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații (corp cantină și corp internat), Școlii Gimnaziale nr. 14, Palazu Mare, Școlii Gimnaziale nr. 17, Ion Minulescu, Școlii Gimnaziale nr. 8, Școlii Gimnaziale nr. 38, Dimitrie Cantemir și a Grădiniței cu program prelungit "Amicii".

De asemenea, consilierii locali urmează să voteze proiectul ce vizează aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanța.

Un alt proiect vizează aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța pe anul 2019.

În plus, aleșii vor trebui să aprobe oportunitatea vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, str. Tabla Buții, zona Faleză Nord, în suprafață de 109 mp și a terenului situat în municipiul Constanța, str. Ion Ursu FN, în suprafață de 84 mp.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, se va aproba sau nu transmiterea în folosință gratuită a capacităților energetice de distribuție a energiei electrice, respectiv rețea electrică de joasă tensiune și rețea electrică de curenți slabi din zona Cartier "Santa Maria Bay" - Faleză Nord Constanța către E-Distribuție Dobrogea SA. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5247 secunde