Președintele USR, Dan Barna:

"Trei sferturi dintre membrii de partid au considerat că nu e cazul să-mi dau demisia"

247

Articole recomandate

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat, ieri, că trei sferturi dintre membrii partidului au considerat că trebuie să continue în fruntea acestei formațiuni politice, informează Agerpres. 


"Avem rezultatul consultării membrilor asupra poziției mele în calitate de lider al partidului. A fost o întrebare pe care am pus-o cumva urmare a rezultatului alegerilor, unde am avut cumva așteptări mai mari decât rezultatul pe care l-am obținut, și, atunci, cum USR a rezolvat de fiecare dată astfel de situații prin consultarea membrilor, și de această dată am optat pentru această variantă. Întrebarea pe care am adresat-o este: «Considerați că Dan Barna ar trebuie să-și dea demisia de la conducerea USR?». Decizia colegilor noștri este aceea de a continua în această poziție. 75% - practic trei sferturi din partid - au considerat că nu este cazul să îmi dau demisia. Rezultatele în mod concret sunt 74,47% au răspuns «nu» la întrebare, 24% au răspuns «da». Practic, 7.189 de membri consideră că trebuie să continuăm", a precizat Barna, într-o conferință de presă. 


El a adăugat că decizia membrilor USR este "clară, neechivocă" și interpretează acest mesaj, după experiența de la prezidențiale și experiența de trei ani, că partidul trebuie să continue la alegerile locale și pentru "guvernarea onestă și competentă despre care Alianța USR PLUS a vorbit constant".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8622 secunde