Tomac, de la PMP: PSD va fi credibil când va fi de acord cu referendumul pentru 300 de parlamentari

290
Tomac, de la PMP: PSD va fi credibil când va fi de acord cu referendumul pentru 300 de parlamentari - tomacpmp-1532534138.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că prin referendumul pentru modificarea Constituției în sensul redefinirii familiei, Liviu Dragnea pune la cale o cacealma. 


Eugen Tomac consideră că liderul PSD nu are de gând să țină cont de părerea oamenilor, așa cum nu a ținut cont nici de rezultatul referendumului organizat la inițiativa fostului președinte Traian Băsescu, în 2009.


"Prin referendumul pentru modificarea Constituției, în sensul redefinirii familiei, Liviu Dragnea pune la cale o cacealma. Nimeni nu poate să creadă că liderul PSD are de gând să țină cont de voința poporului, exprimată prin referendum, atât timp cât acesta a ignorat ani buni rezultatul referendumului organizat la inițiativa președintelui Băsescu în 2009. PSD va fi credibil în susținerea demersului inițiat de Coaliția pentru familie atunci când va fi de acord cu modificarea Constituției, în sensul reducerii numărului de parlamentari la 300", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți că la începutul lunii septembrie va discuta în Coaliție despre referendumul privind redefinirea familiei, astfel că, în ultima duminică din luna septembrie sau în prima duminică din luna octombrie, s-ar putea să aibă loc acest referendum. El a spus că va discuta și cu Guvernul acest lucru deoarece rectificarea bugetară trebuie să cuprindă și banii pentru organizarea referendumului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4668 secunde