Tinerii din PSD Constanța au adus zâmbete pe fețele femeilor de la Căminul de bătrâni

206

Articole recomandate

Organizația Tinerilor Social Democrați Municipiul Constanța a marcat Ziua de 8 Martie sub îndemnul "Prețuiește femeia", iar gândul lor s-a îndreptat spre cei mai în vârstă.

Echipa TSD Constanța și-a propus să aducă fericire pe chipul și în sufletul bătrânilor, în special al bunicelor, care își poartă cu demnitate pe umeri anii și poverile vârstei a treia. Tinerii social democrați constănțeni le-au făcut o surpriză emoționantă zecilor de bunici îngrijiți în Căminul pentru Persoane Vârstnice, situat pe strada Unirii din Constanța, ce le-a devenit casă la bătrânețe.

Cu o urare specifică lunii Martie, primăverii și renașterii naturii, tinerii le-au arătat bunicilor prețuire și respect și le-au împărțit flori, dar și tradiționalul șnur alb-roșu, zâmbete și gânduri bune.

Le-au ascultat confesiunile și le-au oferit îmbrățișări călduroase, precum ale nepoților. Clipele petrecute împreună cu bătrânii au fost de neprețuit și extrem de emoționante pentru tinerii social democrați constănțeni.

De surprize din partea tinerilor social democrați au avut parte și angajatele Serviciului Public de Asistență Socială Constanța, care au primit flori și urări tradiționale de Ziua Femeii.

"Suntem conștienți de valoarea femeii, atât în familie, cât și în societate și de aceea am dorit ca, prin intermediul acestei zile, să le oferim o mică atenție, o mică răsplată pentru grija și afecțiunea lor", a declarat Leonard Drăgan, președinte interimar Organizația Municipală a TSD Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8511 secunde