Tinerii din PSD Constanța atrag atenția asupra pericolelor din mediul virtual

294
Tinerii din PSD Constanța atrag atenția asupra pericolelor din mediul virtual - tineriidinpsd-1551824780.jpg

Articole de la același autor

Tinerii social-democrați din Constanța au lansat, ieri, campania de conștientizare denumită "Alege cui dai Accept" ce are ca obiectiv informarea copiilor și tinerilor cu privire la pericolele pe care le pot înfrunta în mediul online și de a-i ajuta să le prevină. 


"Alături de colegii mei de la TSD, am construit această campanie pe principiul mai bine previi decât să regreți. Mesajul este acela că ar trebui să evităm situațiile în care devenim vulnerabili în mediul online. Încurajăm persoanele care devin victime ale violenței online să blocheze conversațiile care le fac să se simtă inconfortabil, nu să le alimenteze. De asemenea, îi îndemnăm pe toți cei care folosesc platformele social media să nu posteze informații sau fotografii care le pot afecta imaginea sau identitatea", a declarat Mădălina Pascu, vicepreședinte TSD Municipiul Constanța. 


Campania vine cu mesaje, sfaturi și îndemnuri din partea specialiștilor pentru ca tinerii să nu devină vulnerabili în fața celor care practică furtul de identitate pe internet, pentru a se proteja de prieteniile false din mediul online, pentru a-și proteja familia și propria persoană, de a nu transmite datele personale, parolele sau adresele de e-mail străinilor și de a nu posta imagini în ipostaze indecente cu ei sau cu prietenii lor. Tinerii care se simt în pericol în mediul online sunt sfătuiți să oprească oricând comunicarea cu persoana în cauză, să restricționeze accesul la informațiile de pe rețelele de socializare și să păstreze în lista de prieteni doar persoane pe care le cunosc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4846 secunde