Tinerii din PSD au dat startul campaniei "Împreună facem Constanța Verde"

237
2

Articole de la același autor

Sub îndemnul "Haideți să salvăm natura prin gesturi mici! #Împreună facem Constanța Verde", tinerii social-democrați din Organizația Municipală Constanța au lansat, în mediul online, o campanie de conștientizare ce vine să tragă un semnal de alarmă și să responsabilizeze comunitatea cu privire la protejarea și conservarea mediului înconjurător. 


Prin mesaje săptămânale și informații utile precum "Știați că...", însoțite de stickere reprezentative, TSD Municipiul Constanța își propune să schimbe comportamentul pe care semenii noștri îl manifestă față de natură, un comportament de multe ori distructiv, care poate afecta generațiile viitoare, dacă nu luăm măsuri. 


Tinerii își propun să încurajeze reciclarea, folosirea plaselor din material textil atunci când mergem la cumpărături și evitarea obiectelor de unică folosință realizate din plastic.


În plus, social democrații de la malul mării fac primul pas pentru "Constanța Verde" și vor desfășura acțiuni în care vor planta copaci în diverse zone, pentru a transforma orașul în plămânul verde de care avem nevoie. 


Pentru anul 2018, Organizația Municipală TSD Constanța a introdus în platforma program o serie de campanii de informare și conștientizare cu privire la siguranța în trafic, violența pe internet (cyberbullying) ori protecția mediului.


Campania de conștientizare "Constanța Verde", inițiată în mediul online, se va derula până la finalul anului 2018. 


Comentează știrea

Tinerii din PSD
18 aprilie 2018
Demagogie de partid si de stat

Fagadau taie "verdeata" din parcuri intr-o veselie.Tinerii pesedei spun ca planteaza "verdeata" in parcuri.Ca la nebuni.Fagadau taie,tinerii pesedei planteaza.Astia nu s-au intalnit niciodata.Si cand s-or intalni,sa vezi bataie intre pesedei.

ct
18 aprilie 2018
:)))

tinerii din tsd , sa il traga de maneca pe prostovanul, nesimtitul care ne este primar si care ESTE OBLIGAT prin fisa postului sa aibe grija de oras, nu de buzunarul propriu, maidenezi, tigani , pensionari...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3246 secunde