Tinerii din ALDE Constanța, alături de copiii infectați cu HIV

313
Tinerii din ALDE Constanța, alături de copiii infectați cu HIV - tineriidinalde-1551732440.jpg
Zilele trecute, cu ocazia "Zilei Mondiale a Scriitorilor", tinerii liberal democrați din Organizația Locală ALDE a municipiului Constanța, la inițiativa Amaliei Nicoleta Vasiliu, cu susținerea întregii organizații în frunte cu președintele Gabriel Daraban, au desfășurat o acțiune umanitară la Centrul "Casa Speranța" pentru copiii și tinerii infectați cu HIV.


Astfel, tinerii din ALDE Constanța alături de seniorii partidului au organizat o colectă de cărți și materiale educaționale de "Ziua Mondială a Scriitorilor" și au dus un dar cultural celor 15 suflete. Mai exact, zeci de cărți cu povești, manuale și jocuri au fost colectate și duse personal de aceștia.  În cadrul întâlnirii, membrii organizației au interacționat cu copiii, 
le-au ascultat poveștile de viață, visele și planurile de viitor.


Potrivit organizatorilor, aceasta nu este prima acțiune umanitară desfășurată și, cu siguranță, nu va fi nici ultima. 
"Scopul nostru este să creștem nivelul de conștientizare în ceea ce privește situația oamenilor aflați în nevoie, să îi ajutăm și să le îmbunătățim calitatea vieții atât cât putem. Pentru a ne atinge aceste obiective, ne propunem să avem cât mai multe activități, marcând totodată și zilele importante ce nu ar trebui uitate. Acești oameni nu au nevoie de sprijin doar în preajma sărbătorilor, oamenii aceștia au speranțe, visează și se zbat în fiecare zi pentru o viață mai bună, iar noi vrem să fim lângă ei", a declarat Ana Maria Rusescu președinta tinerilor din ALDE a municipiului Constanța alături de toată organizația locală de tineret. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3426 secunde