Tichetele din Programul "Respect", motiv de dispută între PSD și PNL Constanța

710
3
Tichetele din Programul

Articole de la același autor

Reprezentanții Organizației Municipale a PSD Constanța apreciază că votul consilierilor liberali împotriva acordării tichetelor valorice pentru anul 2018 "denotă un cinism rar întâlnit în orice comunitate civilizată".

"Constatăm cu tristețe că, pentru liberali, categoriile din municipiul Constanța aflate în situații de dificultate sau vulnerabilitate economică și socială sunt invizibile. Înțelegem că pentru liderii PNL și aleșii lor locali suma de 40 de lei, valoarea unui tichet, reprezintă banii cotidieni de cafea, însă pentru aproximativ 30.000 de constănțeni constituie un real sprijin în achiziționarea celor trebuincioase pentru traiul de zi cu zi în decursul unei luni calendaristice. Dacă liberalii ar fi deținut astăzi majoritatea în Consiliul Local, toate persoanele care se încadrează în cadrul Programului «Respect» și familiile acestora ar fi rămas fără ajutor din partea administrației locale pe tot parcursul anului 2018. Acest lucru spune totul despre respectul liberalilor față de constănțeni și arată că votul din anul 2016, care i-a plasat în opoziție, a fost unul corect", au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții PSD Constanța.

Remarca social-democraților vine după ce, în ședința Consiliului Local Municipal Constanța, care a avut loc, marți, 31 octombrie, grupul consilierilor PNL a votat împotriva proiectului de hotărâre ce viza menținerea acordării tichetelor valorice din cadrul Programului "Respect", program ce vine în sprijinul persoanelor nevoiașe. Mai exact, proiectul de hotărâre prevedea menținerea valorii de 40 lei a tichetelor ce sunt distribuite de opt ori pe an. Chiar dacă liberalii au votat împotrivă, proiectul de hotărâre a fost aprobat prin votul aleșilor PSD și PMP, astfel că persoanele nevoiașe vor primi, și în 2018, tichetele aferente.

Comentează știrea

R
2 noiembrie 2017
Râsul plânsul !

Pnl-iștii cu pdl-iștii ați uitat când ne-ați tăiat salariile și pensiile, noi cei afectați nu am uitat ! Că 40 de lei contravaloarea tichetelor, ce mai reprezintă la scumpirile din zilele acestea, dar cum pnl-iștii și pdl-iștii stăpâniți de năravul de hoți și avaritatea care îi stăpânesc, ei vor tot pentru că sunt leșinați precum păduchii, ei așteaptă cu sufletul la gură să mai prindă un ciolan de ros, dar oamenii știu prin ce au trecut în era båsescu traian, boc emil, boagiu ...., videanu adriean, berceanu, blaga vasile......, așa că, să ne scutească cu propunerile lor de oameni hoți și pungași !

Saracia,agent electoral
2 noiembrie 2017
Saracul,ghioaga electorala

Cine nu are saraci sa-si doreasca.Cine are saraci sa-i inmulteasca.Uitati-va la ei cu cata mandrie revolutionara isi dau ei cu parerea despre saraci si saracie.Uitati-va la imbuibatii astia din PSD cum plang ei pe umarul saracilor.Ei vorbesc despre cinism ? Uitati-va ce mandri sunt ei ca avem 30.000 de saraci la o populatie totala de 280.000 de locuitori.Se vede clar ca 11% din populatia acestui oras,chipurile al doilea oras din Tara Romaneasca,primeste un ajutor social de la Primarie(personal,cred ca sunt mai multi).Acum intelegeti cat de pretiosi sunt saracii pentru un partid-clan de talia PSD-ului ? Acum intelegeti de ce acest partid de perversi nu este interesat in cresterea nivelului de trai ? Uitati-va la ce este folosita saracia disperarea sau starea de inapoiere a unui segmet de populatie, dupa 27 ani de tranzitie de la bolsevism.Saracul este agent electoral.Saracia este argumentul suprem in disputele cu "dusmanul de clasa".Saracia este un fel de ciomag electoral,este ghioaga PSD-ului cu care isi loveste adversarul liberal drept in gura,atunci cand il prinde.PSD arunca la saraci 40 de lei(nici 10 Euro din banul public) si are pretentia ca este protectorul saracilor.Mai trist este ca presa(dna Carmen Mocanu) nu sesizeaza cinismul politicienilor si acest mod de manipulare a populatiei.Uite dovada ca liberalii au ramas fara grai si fara dinti in gura la prima aruncare de ciomag.Nici nu au ce sa mai comenteze.Spuneam ca liberalii sunt tot un fel de pesedei dar putin mai prosti.Uite cum au primit ei un cap in gura de la pesedei....Este ca s-a facut liniste in PNL ?.... Prostilor !

Sindbad
2 noiembrie 2017
V-ati fortat nepotii sa paraseasca Cta!

Treaba e ca la Cta, pomana, coliva, mocangeala in general, a devenit modalitatea principala de castigarea a dragostei interesate a anumitor electori. Nu ridicarea nivelului de trai cu investitii in infrastuctura, companii private care sa genereze plusvaloare, implementarea meritocratiei. Nu! Cuvantul de ordine a fost cumpararea votului prostimii, tiganetului si mocangiilor. Repet, degeaba auzim de copii olimpici admisii la universitati renumite din SUA si Europa. Verificati cati dintre acesti copii s-au intors sa se angajeze la Cta. Aud? Da, am ramas un oras de dependenti de pomeni, de mocangeli, unde tineretul inteligent, intrprinzator a fost fortat de sa emigreze spre vest.Spuneti ce s-a facut la Cta in afara de pomeni si distrugere?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5992 secunde