Theodor Paleologu: "Klaus Iohannis și-o dorește pe Viorica Dăncilă în turul doi"

2504
Theodor Paleologu:

Articole de la același autor

Theodor Paleologu s-a aflat, vineri, la Constanța unde s-a întâlnit cu susținătorii PMP la alegerile prezidențiale. În cadrul vizitei de la Constanța, acesta a participat la o conferință de presă. Alături de el s-au aflat Ioana Constantin, europarlamentarul Eugen Tomac și liderul PMP Constanța Claudiu Palaz. 


Printre altele, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a afirmat că președintele Klaus Iohannis își dorește ca, în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, contracandidatul său să fie Viorica Dăncilă.


Theodor Paleologu a susținut că președintele Iohannis a făcut mai multe compromisuri, gândindu-se la alegerile din 2019.
"Klaus Iohannis, din primul moment la Cotroceni, nu s-a gândit decât la un singur lucru, realegerea în 2019 și de aia a făcut compromisuri peste compromisuri, de-aia a numit-o pe Viorica Dăncilă prim-ministru. În momentul în care Viorica Dăncilă nu va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, va fi răsturnată de PSD. Este evident că președintele Klaus Iohannis și-o dorește pe Viorica Dăncilă în turul doi, cred că cel mai frică îi este lui Klaus Iohannis de o confruntare cu Theodor Paleologu și o va avea", a spus Theodor Paleologu.


Mai mult, el l-a provocat atât pe Klaus Iohannis la o dezbatere publică. 


Întrebat de ce consideră că președintele Iohannis nu ar vrea ca în al doilea tur al alegerilor prezidențiale să intre liderul USR, Dan Barna, Paleologu a comentat că electoratul nu ar vedea diferențele între aceștia.
"Pentru că între Dan Barna și Klaus Iohannis electoratul nu va vedea aproape nicio diferență, poate doar de vârstă, nici măcar înălțimea nu-i distinge sau obârșia", a spus Theodor Paleologu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3902 secunde