Teodor Meleșcanu: "Îmi voi căuta dreptatea în instanță"

246
Teodor Meleșcanu:

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, a anunțat, ieri, că își va căuta dreptatea în justiție, după ce a fost exclus din ALDE. El consideră că această decizie este neconstituțională și ilegală. 


"Din păcate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegală și care de fapt nici nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document, a fost o chestiune care doar s-a citit în ședință. Deci, din punctul meu de vedere, ea este inaplicabilă, este anticonstituțională, contravine Regulamentului privind drepturile parlamentarilor și din această cauză mi-a rămas o singură modalitate, de a-mi căuta dreptatea în justiție. Și o voi face", a declarat Teodor Meleșcanu, la Digi24. 


Reamintim că, miercuri, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că Teodor Meleșcanu nu mai este membru ALDE, iar grupul senatorial se desființează și va fi constituit un alt grup mixt. 


"Urmare a alegerii domnului Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului, în baza deciziei statutare din forurile ALDE, domnul Meleșcanu își pierde de drept calitatea de membru ALDE și membru în grupul senatorial. Am făcut o adresă pe care am depus-o la biroul președintelui", a anunțat Tăriceanu, din plenul Senatului. 


Totodată, acesta a anunțat că grupul ALDE se desființează, pentru că nu mai are cel puțin șapte membri, așa cum prevede regulamentul. În această situație, cel mai probabil, Călin Popescu Tăriceanu va forma un grup mixt la Senat alături de senatorii Pro România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3414 secunde