Taxarea marilor averi și reducerea vârstei de vot la 16 ani

134
1
Taxarea marilor averi și reducerea vârstei de vot la 16 ani - gabrieloprea-1417531279.jpg
Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, azi, că formațiunea sa își propune să reintroducă în dezbaterea parlamentară proiectele legislative privind taxarea marilor averi și reducerea vârstei de vot de la 18 ani la 16 ani. "Vrem azi să reintroducem în dezbaterea publică două priecte importante pentru UNPR - taxarea marilor averi, și vă aduceți aminte că acum 3 ani doar două voturi în Parlament au făcut ca această lege să nu treacă, precum și reducerea vârstei de vot de la 18 ani la 16 ani", a spus Oprea.

Proiectul de lege propus de UNPR prevede ca averile peste 450.000 de euro să fie taxate cu 1%, scrie MEDIAFAX.

Oprea a mai spus că este convins că în cadrul coaliției de guvernare, dar și în Parlament, UNPR va aves spirjinul necesar pentru promovarea și adoptarea celor două acte normative.

Comentează știrea

DODO
2 decembrie 2014
facem ce-o fi si cum o fi

In multe tari taxarea se face progresiv crescator pe trepte de cistig. Ce-o fi asa complicat ? Ceea ce fac ei poate fi votat doar de cei de 16 ani .Este bine ca s-a redus virsta dar nu pentru votare ci pentru maritis ( la citi hormoni de crestere se consuma din pacate cresti in organe nu in minte ! ) VOTAREA TREBUIE CONDITIONATA DE UN PRAG MINIM DE SCOLARIZARE !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.499 secunde