Tăriceanu, urmărire penală / Manda a confirmat: Sunt zeci de file

166
Tăriceanu, urmărire penală / Manda a confirmat: Sunt zeci de file - tariceanu-1541664220.jpg
Claudiu Manda a confirmat că a ajuns deja la Senat o solicitare a Parchetului General cu privire la încuviințarea urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu. 


Claudiu Manda a dat primele informații oficiale cu privire la cererea Parchetului General. Totul a fost confirmat. Procedura va începe în curând.

"Eu nu cred că lucrurile sunt așa cum sunt prezentate"

"Eu vreau să vă spun că a ajuns la Senat o astfel de solicitare, am fost sunat la un moment, după amiază, nu am putut să confirm pentru că era perioada în care se făcea acest transfer, sunt nu știu câte zeci de file, de volume cu tot felul de pagini acolo. Procedural, aceastea vor merge la Biroul Permanent, Biroul Permanent către Comisia Juridică și de aici încolo Comisia Juridică se vor pronunța. Sigur că tot auzim în spațiul public de dosare de toate felurile, din păcate DNA-ul, prin toate abuzurile pe care le-a făcut, că nu mai știm care sunt cele corecte și care nu, cele reale și cele mai puțin reale, eu nu cred că lucrurile sunt așa cum sunt prezentate de către acuzatori, însă până la urmă cei de la Comisia Juridică se vor pronunța, vor emite propuneri și toți colegii parlamentari vor vota, respectând legea, dacă să înceapă această urmărire penală sau nu. Trebuie să discutăm la nivel concret care sunt acuzațiile și care sunt probele și care este apărarea. Însă este clar că ne uităm la un moment de o situație de acum 13, 14 ani de când se lucreză la dosar, de ce abia acum, de ce în acest context, dacă acest dosar a fost folosit și ca să șantajeze pe cineva sau nu", a declarat Claudiu Manda la "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor, de la Antena 3. 


sursa: dcnews.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4134 secunde