Tăriceanu: "Rezultatul alegerilor europarlamentare este un semnal"

311
Tăriceanu:

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, ieri, că decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare este "nedreaptă". El a mai spus că schimbările care au loc în PSD după condamnarea lui Dragnea sunt firești și că nu a discutat cu premierul Viorica Dăncilă despre o restructurare a Guvernului. 


"Mi se pare nedreaptă, dar asta e decizia Înaltei Curți", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Digi24, întrebat cum comentează sentința primită de Liviu Dragnea. 


El a spus că nu a vorbit cu Dragnea după ce acesta și-a aflat sentința. "Am schimbat câteva mesaje înainte și atât", a precizat șeful ALDE.


Tăriceanu a mai spus că schimbările din PSD pe funcțiile care au rămas vacante sunt firești. 
Întrebat dacă ALDE își poate asuma mai multe funcții în Guvern, Tăriceanu a spus: "Acest lucru ar presupune o restructurare a Guvernului și nu mi s-a părut că primul-ministru ar avea așa ceva în intenție. Nu am discutat despre acest subiect". 
El a mai spus că rezultatul alegerilor europarlamentare este un semnal, dar că mandatul acestui Parlament durează până la finele anului viitor, când vor avea loc alegeri parlamentare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.967 secunde