Tăriceanu, reproș către membrii de partid: Mulți dintre ei au uitat să facă politică!

212
2
Tăriceanu, reproș către membrii de partid: Mulți dintre ei au uitat să facă politică! - calinpopescutariceanu6-1521482733.jpg

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le-a transmis colegilor săi de partid, într-un mesaj video difuzat, sâmbătă, să nu uite să facă politică și să comunice cu cetățenii, arătând că a observat la mulți dintre aceștia o deosebită aplecare spre partea administrativă a guvernării.


"De când suntem la guvernare am observat la foarte mulți din colegii noștri o deosebită aplecare spre partea administrativă a guvernării. Suntem la guvernare, avem oameni buni care funcționează în administrație la nivelul miniștrilor, al secretarilor de stat, al agențiilor și instituțiilor statului, dar acești oameni, mulți dintre ei, nu toți, parcă au uitat că trebuie să facă politică. Acesta este principalul reproș pe care îl fac unora dintre colegii noștri. Sigur că trebuie să fie conștiincioși, să fie responsabili la locul de muncă, dar nu trebuie să uite că facem parte cu toții dintr-un partid, iar datoria noastră este să comunicăm cu cetățenii, să le vorbim despre realizările noastre și atunci când cetățenii sunt nemulțumiți să le explicăm, poate că sunt prost informați, așa cum s-a întâmplat de foarte mute ori în trecut. Deci, fac un apel la dumneavoastră, toți cei care lucrați în administrație, în administrație centrală sau administrație locală, nu uitați această componentă esențială a activității politice, pentru că, altfel, sigur că guvernarea nu aduce totdeauna profitul pe care noi ni-l dorim, care se traduce în opțiuni și în voturi", a afirmat Tăriceanu, citat de Agerpres.


Potrivit acestuia, popularitatea partidului a crescut în ultimele luni, iar în luna februarie a fost creditat în sondajele de opinie cu 14 - 15%.


Președintele ALDE a susținut că partidul s-a identificat cu lupta pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale și, de la începutul guvernării, a impus practic o agendă economică liberală, care s-a tradus prin reducerea și anularea a 102 taxe fiscale, prin reducerea contribuțiilor sociale. 


Comentează știrea

MIHAI
20 martie 2018
TARICEANU DIXIT

Tariceanu, Calin si Popescu este intruchiparea politicianistului multilateral dezvoltat, dotat cu multiple calitati: fanfaron, duplicitar si curvar in viata personala si politica. Hotarat sa ajunga presedinte de republica monarhica, gargaragiul libertin, fost manechin si motociclist, este capabil de orice ticalosie politicianista. Este un fel de "sfarleaza cu fofeaza". Detinator al brevetului de " adevarat liberal" manechinul este ingrijorat ca-si pierde ciracii, riscand sa ramana in partid doar cu cele cinci neveste si cu fostele si actualele amante. Ambitios, se vrea viril nu doar in viata sexuala ci si in cea politica. Este ingrijorat de "aplecarea"colegilor spre partea administrativa si doreste ca acestia sa manifeste ploconire spre partea pesedista. Membrii ALDE s-o lase mai moale cu munca administrativa, sa se apuce de latrat, adica sa devina "vocali" ca el. Tariceanu a reusit sa afle ca prostimea este nemultumita si prost informata. In consecinta, membrii ALDE au datoria sa ne vorbeasca despre maretele realizari ALDE-PSD si sa ne explice ca nu e cazul sa fim nemultumiti atata timp cat nivelul de salarizare si de trai a ajuns atat de inalt incat nu-i poti vedea varful. Si asta inca nu e tot, ( cum se spune in reclame) nici nu banuim de cate fericiri vom avea parte pana la sfarsitul guvernarii DragneaTariceanu. In sfarsit, Tariceanu ajunge la esenta: nu este multumit de cat se fura pana in prezent si nu s-a obtinut inca profitul mult ravnit, garantia ca acesta se va traduce in "optiuni si voturi". Noi credem ca nu are de ce sa fie ingrijorat. La viitoarele alegeri, marele specialist in voturi, Dragnea, va asigura majoritatea necesara. daca PSD ne face sa plangem, alde Tariceanu ne facem sa ne tavalim pe jos de râs citind ca popularitatea ALDE este in plina erectie si ca partidul s-a identificat cu.....Ne rusinam sa continuam, lasand cititorilor placerea de a savura ultimele cuvinte si realizari.

alde tariceanu
20 martie 2018
liberalul

Dar Tariceanu ce politica face? Un slugoi care cara geanta bolsevicului Dragnea si se crede liberal adevarat RUSINE

Pagina a fost generata in 0.4473 secunde