Tăriceanu: "Mișcarea liberală din România poate fi consolidată pe viitor"

318
Tăriceanu:
Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că mișcarea liberală din România poate fi consolidată în viitor, subliniind că în cei 30 de ani de la reînființarea PNL a făcut totul ca să nu trădeze ideile liberale.


"Am încercat, în cei 30 de ani de când slujesc liberalismul, să fac tot ce ține de mine să nu trădez ideile liberale. În anii '90 am militat cu tărie pentru o transformare profundă a României 'prin noi înșine', apoi am condus primul guvern liberal de după Revoluție, cel care a adus integrarea României în Uniunea Europeană și a adus o perioadă de bunăstare pentru toți românii. Mișcarea liberală din România poate fi consolidată în viitor. Azi, liberalismul nu mai e reprezentat doar de un partid. Azi, pe această scenă a apărut și ALDE. La 30 de ani de la reînființare urez La mulți ani Partidului Național Liberal și tuturor liberalilor!", a scris Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.


El amintește că a fost atât simplu membru de partid, cât și președinte al PNL, că a fost "înăuntru, dar și în afara partidului".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.894 secunde