Tăriceanu, în concediu prin țară. "Mă cazez la pensiuni și merg fără girofar"

254
2
Tăriceanu, în concediu prin țară.
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, ieri, că se află împreună cu familia într-o călătorie prin țară, precizând că se cazează la pensiuni și călătorește fără coloană și program oficial.

"Ca în fiecare vară, călătoresc prin țară pentru a cunoaște mai bine locurile și oamenii. De fiecare dată mă cazez la pensiuni, pentru că acolo am ocazia să vorbesc cu turiștii, să văd ce îi frământă. Nu merg nici în coloană oficială și nici cu un program oficial, ci împreună cu familia, pentru a mă relaxa. Zilele acestea voi fi în Alba, Hunedoara, iar apoi Bucovina", a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că în localitățile pe unde pe va trece va discuta direct cu oamenii.

"Mă bucur că postarea mea precedentă cu privire la evoluția României și progresele pe care le face țara noastră a generat o reacție din partea utilizatorilor de Facebook. Am citit cu atenție toate comentariile, pozitive sau negative, din partea românilor care mi-au semnalat problemele pe care le întâmpina în anumite zone din țară", a adăugat Tăriceanu.

Comentează știrea

sever
18 august 2017
PALAVRE STUPIDE

MESTERE TARICEAN, LA VARSTA TA SI LA FUNCTIILE AVUTE AR FI FOST NORMAL SA CUNOSTI DEJA TARA SI OAMENII IN SLUJBA CARORA PRETINZI (CU NESIMTIRE) CA REPREZINTI. IN CEEA CE PRIVESTE CAZAREA LA PENSIUNI, CE BINE AR FI PENTRU TARA SI POPOR CA LITERA "C" SA FIE INLOCUITA CU "G".......

Daca.....
18 august 2017
Daca ALDE nu ar fi existat

ALDE trebuia inventat.Trebuia inventat ceva,trebuia inventat un alt Tariceanu.Pentru ca opozitia la partidul bolsevic si pesedist trebuia fragmentata.Opozitia trebuia desfigurata.Un partid de opozitie puternic inseamna mai putin bolsevism,inseamna mai putin pesedism.Huooo....tradatorule ! ...Huooo...Tariceanu ! Tariceanu,"mare personalitate" ,vorba celor ca ieri l-au huiduit.

Pagina a fost generata in 0.3148 secunde