Tăriceanu, despre Mircea Diaconu: "Este un candidat care poate strica aranjamente"

448
Tăriceanu, despre Mircea Diaconu:

Articole de la același autor

Mircea Diaconu s-a aflat, sâmbătă, la Jupiter, iar apoi a venit la Constanța, acesta fiind prezent pe faleza Cazinoului, unde a stat de vorbă cu constănțenii și le-a explicat viziunea sa despre România. 


Tot sâmbătă, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, la Școala Politică de Vară a organizației de tineret ALDE de la Jupiter, că Mircea Diaconu este un candidat atipic pentru președinția României, care poate strica "aranjamentele" contracandidaților săi. 
"În condițiile în care candidatura mea nu mai avea susținerea necesară pentru a fi una de succes, am decis să îl susținem pe Mircea Diaconu. De ce să îl susținem pe Diaconu? Pentru că este candidatul care strică jocurile. Ce se întâmplă în momentul de față, puteți să observați. Datorită performanței proaste a PSD și modului deficitar în care a fost percepută guvernarea, PSD e într-o continuă cădere. Iohannis jubilează. Dacă o are pe doamna Dăncilă contracandidat din partea PSD-ului, între turul 1 și turul 2 poate să se ducă nu știu unde, în Florida, liniștit, nu trebuie să facă nicio campanie electorală. Dacă doamna Dăncilă intră în turul doi, atunci Iohannis are mandatul asigurat. Diaconu vine și tulbură apele. PSD tremură, pentru că s-ar putea să intre Diaconu în turul 2, la fel și la Cotroceni. Pentru că e un candidat atipic. Nu au cu ce să îl agațe. Deci, Diaconu are această calitate, că poate să devină cel care strică aranjamentul care le convine actorilor existenți pe scena politică", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu. 


El le-a transmis tinerilor din ALDE că partidul își va continua activitatea în opoziție și că va avea timp să-și reclădească profilul liberal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2855 secunde