Tăriceanu, atac la Constantin. Ce îi răspunde acesta

306
Tăriceanu, atac la Constantin. Ce îi răspunde acesta - tariceanuataclaconstantin-1495976522.jpg

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că îi pare bine că Daniel Constantin a fost exclus din partid, întrucât și-a dat seama că acesta nu are "niciun fel de principii în viață" și este "manelistul politicii românești".

"Este exact ca un cântăreț care se uită, se duce la o nuntă și vede că la nuntă lumea se bucură când ascultă manele. Și atunci cântărețul lasă muzica cultă și zice că manele se cer, manele cânt. Așa și domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii românești", le-a transmis Tăriceanu tinerilor din ALDE.

La rândul lui, Daniel Constantin a spus, ieri, că Tăriceanu dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2019 și pentru acest obiectiv transformă ALDE într-un PFA. Potrivit lui Constantin, s-au făcut abuzuri și fondurile primite pentru un partid parlamentar au fost folosite unilateral de către Călin Popescu Tăriceanu.

"Este o bătălie în toată țara prin care domnul Tăriceanu încearcă să își pună în practică, să spunem așa, ceea ce a urmărit: sedii, se aleg, se încuie sedii, se sechestrează bunuri în sediile respec-tive. Adică e o nebunie totală care, până la urmă, arată și adevărata față și adevăratele intenții pe care le-a avut. Sunt abuzuri peste abuzuri care s-au făcut.

S-au folosit fonduri pe care le-am primit pentru că am devenit partid parlamentar și, în conformitate cu numărul de parlamentari, se dau anumite sume către partide. S-au folosit unilateral de către domnul Tăriceanu. Asta nu mai surprinde pe nimeni. Ce spune el este o chestiune care nu mă mai interesează", a declarat Constantin.

Reamintim că Daniel Constantin a fost exclus din ALDE și intenționează să lanseze o nouă formațiune politică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4222 secunde