Sute de containere pentru deșeuri reciclabile, amplasate de administrația locală

223
Sute de containere pentru deșeuri reciclabile, amplasate de administrația locală - sutedecontainere-1591806515.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale continuă amplasarea containerelor galbene pentru deșeuri reciclabile. Aproximativ 300 de astfel de recipiente au fost deja amplasate la platformele din zonele Faleză Nord, Tomis 1, Tomis 2, Tomis 3, Tomis Nord și Casa de Cultură, iar, în perioada următoare, alte 600 de containere vor ajunge și la celelalte puncte de colectare a deșeurilor din toate cartierele.

Deșeurile reciclabile sunt colectate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză și hârtie și alte materiale refolosibile.

"Platformele au fost instalate pentru a crește gradul de colectare selectivă a deșeurilor din Constanța. Recomandăn în continuare locuitorilor orașului să separe deșeurile reciclabile de cele menajere și să le depoziteze în platforme în secțiunile special amenajate și inscripționate corespunzător", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.203 secunde