"Sunt onorată de alegerea ca vicepreședinte al PPE"

198

Liderul PDL Anca Boagiu s-a declarat onorată de faptul că a fost aleasă ca vicepreședinte al PPE la Congresul care s-a încheiat, menționând că unul dintre scopurile organizării evenimentului la București a fost recredibilizarea României după evenimentele politice din vară.


"Congresul PPE s-a încheiat. Din punctul nostru de vedere, este un moment foarte important pentru România. Spun lucrul acesta pentru că scopul nostru a fost și acela de a recredibiliza România după evenimentele neplăcute care ne-au dus undeva în zona neagră și de neparteneriat a unora dintre colegii noștri din România", a spus Anca Boagiu, într-o declarație de presă după alegerea ei în funcția de vicepreședinte al PPE.


Boagiu a arătat că cel mai important mesaj primit de la liderii europeni care au particiapt, miercuri și joi, la București, la Congresul PPE, este acela că "România este în centrul Europei".


Fostul ministru a vorbit despre prezența la București a celor 16 șefi de state și de guverne din PPE, menționând că aceștia reprezentă mai mult de jumătate din membrii Consiliului European.


Boagiu a ținut să sublinieze că această prezență dovedește că România este o țară puternică și binevenită în UE.
Anca Boagiu a fost aleasă, joi, vicepreședinte al Partidului Popular European, de către Congresul PPE, aceasta urmând să dețină una dintre cele 10 astfel de funcții.


În favoarea alegerii Ancăi Boagiu în funcția de vicepreședinte PPE au fost exprimate 274 de voturi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2935 secunde