Stelian Ion se pregătește pentru Primăria Constanța. "Sunt mai potrivit ca Vergil Chițac!"

4004
Stelian Ion se pregătește pentru Primăria Constanța.

Articole de la același autor

Reprezentanții USR Constanța au organizat, ieri, o conferință de presă, la întâlnire fiind prezenți Remus Negoi, președintele filialei județene USR Constanța, deputatul Stelian Ion și Dumitru Caragheorghe, președintele filialei municipale a USR Constanța. 


Remus Negoi a declarat că, la alegerile locale ce vor avea loc peste câteva luni, se va candida în tandem, mai exact, în cadrul Alianței USR-PLUS. 


"În această perioadă, se poartă negocieri cu colegii de la PLUS Constanța pentru stabilirea comună a candidaților la primării și consiliul județean, în cadrul Alianței USR-PLUS. Ne-am propus ca, până la sfârșitul lunii februarie, să fie stabiliți toți candidații", a declarat Remus Negoi. 


El a precizat că, în județul Constanța, nu vor avea candidați pentru primării și consilii locale în toate cele 70 de localități, însă vor exista candidați în toate municipiile, orașele și comunele importante. 


Legat de acest subiect, deputatul Stelian Ion a adăugat că, acolo unde USR-PLUS nu va avea candidați proprii, nu este exclusă varianta de a fi susținuți candidații PNL. În plus, la nivelul municipiului Constanța urmează să se facă un sondaj de opinie cât de curând, pentru a vedea cum se mai situează USR și, implicit, candidații propuși. 


"La Constanța, Dreapta are nevoie de unitate anti-PSD" 
După cum se știe, pentru Primăria Constanța a fost deja desemnat candidat deputatul Stelian Ion, iar pentru Consiliul Județean Constanța, Remus Negoi. Totuși, în funcție de cum se vor desfășura alegerile, într-un tur sau două, este posibil ca lucrurile să se schimbe, în sensul de a susține alți candidați dacă se va face vreo Alianță de Dreapta. 
"Sperăm ca în două săptămâni să se stabilească exact cum se vor organiza alegerile. Mai exact, într-un tur sau două. Dacă este doar un singur tur, la Constanța, Dreapta are nevoie de unitate anti-PSD. Dacă vor fi două, cred că este mai bine ca fiecare partid de dreapta să aibă candidatul lui. Eu cred în șansa mea", a declarat deputatul Stelian Ion. 


Întrebat dacă este dispus să renunțe la șansa sa pentru a susține un alt candidat de Dreapta, de exemplu, Vergil Chițac, Stelian Ion a spus că, din ce știe, stă mult mai bine în sondaje ca acesta. 


"Eu cred că am șanse mult mai mari și sunt mult mai potrivit ca Vergil Chițac. Și cred că asta s-a văzut din acțiunile mele, din acțiunile USR unde am pus cărămizi importante. Eu nu candidez independent. De aceea îmi și doresc ca forțele de dreapta să mă susțină pe mine. Oricum, dacă se va decide ca Dreapta să meargă împreună, se va stabili candidatul pe baza sondajelor pe care le vom face separat și, ulterior, vor fi confruntate!", a explicat deputatul Stelian Ion. 


În altă ordine de idei, în cadrul conferinței, deputatul Stelian Ion a făcut referire la situația construcției de la "Lupoaica" de pe Bulevardul Tomis nr. 49A, iar Dumitru Caragheorghe a făcut referire la PUZ-ul din Faleză Nord. 


În acest context, cei doi au atras atenția că astfel de subiecte au fost abordate constant și nu numai acum, când se apropie campania electorală. Totodată, cei doi au spus că interesul lor este cel de a trage semnale de alarmă celor ce investesc în sensul de a respecta legea, dar și celor ce fac parte din consiliul local, în sensul de a se apleca mai cu atenție asupra unor proiecte atunci când este vorba de construcții noi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3291 secunde