Stelian Ion este candidatul USR pentru Primăria Constanța

509
Stelian Ion este candidatul USR pentru Primăria Constanța - stelianion-1582836827.jpg
USR Constanța a decis ca deputatul Stelian Ion să fie candidatul formațiunii politice pentru Primăria Constanța. 
Înainte de a deveni membru USR, Stelian a fondat, împreună cu un grup de avocați, economiști și ingineri, Asociația "Verde Urban", care luptă pentru protecția mediului, respectarea și îmbunătățirea reglementărilor urbanistice și împotriva abuzurilor administrației publice. 


De când este în Parlament, Stelian a dus o luptă continuă pentru o justiție independentă. Abrogarea OUG 13, desființarea Secției Speciale de anchetare a magistraților sau implementarea recomandărilor Comisiei de la Veneția în Legile Justiției sunt doar câteva dintre numeroasele sale demersuri. Înainte de a fi ales deputat, în 2016, Stelian a profesat ca avocat vreme de 14 ani. 


Candidează la Primăria Constanța pentru că are soluții pentru problemele grave cu care se confruntă orașul. Probleme care au fost create din cauza unor interese economice personale sau de grup - puse deasupra interesului general al locuitorilor. Evident, cu complicitatea autorităților locale sau chiar din nepăsare. 


Constănțean fiind, Stelian cunoaște majoritatea nemulțumirilor oamenilor, dar, pe măsură ce vorbește cu tot mai mulți constănțeni, spune că orașul nu este departe de un colaps administrativ. 


"Este nevoie ca împreună să ne mobilizăm pentru a repara toate aceste greșeli ale administrației din ultimii ani. Votul de la alegerile locale din această vară este hotărâtor pentru soarta Constanței", spune Stelian.


ECHIPA USR CONSTANȚA




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Politică-Administrație : CONSTANȚA PROSPERĂ
Pagina a fost generata in 0.5524 secunde