Stelian Ion: "Domnul primar și PSD au descoperit bunul-simț"

322
Stelian Ion:
Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion, a transmis un comunicat de presă pe care îl redăm în continuare în întregime: 


"Domnul primar și PSD au descoperit bunul-simț și s-au hotărât să-l implementeze la Constanța, deocamdată în varianta pentru turiști.


Acum, cu 4 luni înainte de alegeri, după ce timp de 20 de ani, Mazăre și urmașii săi au făcut ce-au vrut din Constanța. Să fii pesedist local și să vorbești despre bun-simț e ca în povestea cu funia și săpunul din casa atârnatului în ștreang.
Dar până la bunul-simț turistic, trebuie să-l găsești pe cel al administrativ.


Căci unde e bun-simț să plătești 50.000 de euro pentru un veceu public?
Unde e bun-simț să plătești de 36 de ori mai mult decât în devizul de proiectare pentru sistemul de supraveghere video al unui parc?
Pe unde se ascunde bunul-simț când plătim pentru luminițe de Crăciun un milion de euro, la fel de mult cât la Viena sau Dublin?
Ce se mai aude de bunul-simț când tu cheltuiești enorm pe pomeni în rechizite, dar sunt școli fără săli de sport sau care își asigură paza și curățenia din banii părinților?


Sau mai poți vorbi de bun-simț când dai aprobare pentru construcția de blocuri (familiei unei directoare din primărie) în practic singurul parc adevărat al orașului?


Am putea continua cu multe astfel de isprăvi care arată că bunul-simț al administrației locale Decebal Făgădău-PSD e pierdut și declarat nul.


Cât despre bunul-simț turistic, conceptul e lăudabil, dar inițiatorii lui n-au găsit cel mai bun ambasador în ucenicul lui Mazăre.
Trebuie adăugat aici că într-un mediu îngrijit, turistul, și omul în general, devine și el preocupat de păstrarea acelui loc. Într-un loc curat și atrăgător, calci mai cu grijă, cauți să nu arunci gunoiul la întâmplare, ba chiar ești mai atent la aspectul tău exterior. Cu alte cuvinte, până să ne dăm sofisticați că implementăm, vezi Doamne, concepte despre bunul-simț, ar fi cazul să înlocuim în mod responsabil ferestrele sparte din decor."


Deputat Stelian ION




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Politică-Administrație : CONSTANȚA PROSPERĂ
Pagina a fost generata in 0.3862 secunde