Stelian Ion de la USR, apel pentru unificarea dreptei la Constanța: „Vrem să trimitem PSD în concediu“

de Carmen MOCANU Luni, 06 Iulie 2020 654
Reprezentanții USR Constanța și ai Alianței Național Țărăniste Constanța s-au reunit, în aceste momente, în cadrul unei conferințe de presă. 


La acțiune participă Stelian ION – candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Constanța, Tudorel CHESOI – candidat din partea Alianței Național Țărăniste la primăria Constanța Romeo STAVĂR-VERGEA – candidat din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Constanța.


În cadrul întâlnirii urmează să se abordeze subiecte ce vizează demersurile privind realizarea unei coaliții de dreapta în județul Constanța.
UPDATE: "Ne-am reunit, astăzi, ca să dăm un semnal tuturor partidelor de dreapta pentru a face o alianță de dreapta la Constanța. Vrem să trimitem PSD in concediu", a declarat deputatul Stelian Ion și candidat al USR la Primăria Constanța.


El a adăugat că este convins că se poate realiza o astfel de alianță, însă o unificare de dreapta este mult mai puternică cu toate partidele de dreapta, fără o fragmentare a voturilor.


Și Romeo Stavar Vergea de la PLUS consideră că o alianță de dreapta ar putea duce la câștigarea administrației publice locale din Constanța.


La rândul lui, Tudorel Chesoi a spus că orașul Constanța este un oraș abandonat, gri, cu o stare  de spirit tristă și numai o alianță de dreapta ar putea schimba în bine municipiul Constanța.


În altă ordine de idei, Stelian Ion a spus că, în curând, urmează să se întâlneasca cu cei de la PNL Constanța pentru a clarifica dacă se poate sau nu realiza o alianță de dreapta și cu PNL.


Mai multe detalii despre acest subiect puteti afla din ziarul Cuget Liber de mâine.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei