Sorin Grindeanu, contestația la decizia de excludere din PSD

221
Sorin Grindeanu, contestația la decizia de excludere din PSD - soringrindeanu03resize465x390-1501243968.jpg

Articole de la același autor

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunțat, astăzi, că a depus la PSD contestația la decizia de excludere a sa din partid, menționând că acesta urmează să fie judecată în comisia națională de etică a formațiunii.


"Am contestat, conform statutului PSD, acea decizie de excludere a mea din partid. Contestația este pe baza statutului și pe baza deciziilor luate de conducerea partidului în urmă cu aproximativ o lună și jumătate. Este o chestiune, nu aș vrea să intru în foarte multe detalii, care se va judeca în forurile interne ale partidului, și anume la comisia de etică. Contestația mea este conform cu prevederile statutului și, subliniez, este până la urmă și dorința membrilor din organizația Timiș de a face acest demers", a precizat Sorin Grindeanu la Antena 3.


El a spus că marți a fost o ședință a Biroului organizației PSD Timiș la care a participat și secretarul general Marian Neacșu și unde toți membrii Biroului au cerut această contestație, pe care a depus-o în termenul legal.


"Așteptăm judecarea acestei contestații. Eu sunt un optimist, așa cum sunt și colegii mei din Timiș, care m-au îndemnat să fac acest demers și de sprijinul cărora mă bucur în acest moment", a adăugat Grindeanu.


El a mai spus că este om de stânga, fiind de 21 de ani în PSD și că aici vrea să rămână.
"Sunt membru al PSD cu sufletul, ținând cont și de această decizie de excludere pe care o contest astăzi, dar îmi doresc să-mi continui activitatea în interiorul PSD. Aceasta este prima mea opțiune", a adăugat Grindeanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3389 secunde