Social democrații se reunesc în ședință. Ce teme vor analiza

223
Social democrații se reunesc în ședință. Ce teme vor analiza - marcelciolacu233-1580418072.jpg
Președintele Marcel Ciolacu a convocat Comitetul Executiv Național al PSD, astăzi, de la ora 17.00, pe ordinea de zi a ședinței fiind teme legate de moțiunea de cenzură și congresul partidului, care urmează să aibă loc la finalul lunii februarie. 
Potrivit unor surse social-democrate, în ședința CExN principala temă de analiză va fi moțiunea de cenzură. Un alt subiect important aflat pe ordinea de zi va fi organizarea congresului. Este posibil să fie luate în discuție propunerile venite din partea tuturor membrilor de modificare a statutului, dar și stabilirea datei congresului. 


PSD a depus, ieri, o moțiune de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democrației românești", după ce Executivul și-a angajat răspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Potrivit Agerpres, aceasta va fi prezentată în plenul Parlamentului, luni, de la ora 14.00, au decis Birourile permanente reunite. Data dezbaterii și votului moțiunii de cenzură urmează să fie stabilită într-o nouă ședință a Birourilor Permanente. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4354 secunde