Social-democratele din Constanța au sărbătorit anticipat "Ziua Femeii"

972
1
Social-democratele din Constanța au sărbătorit anticipat

Articole de la același autor

Femeile social-democrate din Constanța au sărbătorit, sâmbătă, "Ziua Internațională a Femeii" într-un cadru festiv, la restaurantul "Dorna" din stațiunea Mamaia. La evenimentul unde gazdă a fost primarul Mariana Gâju, în calitate de președinte al OFSD Constanța, au participat aproximativ 700 de doamne și domnișoare care au marcat acest moment și s-au distrat pe cinste. Muzica, voia bună și bucatele alese au fost ingredientele care au stat la baza unei petreceri reușite.

"Este un moment deosebit, dar și o tradiție să ne întâlnim an de an la această sărbătoare. Este momentul în care ne distrăm cel mai mult, dar și cel în care avem timp să socializăm pe diverse teme de interes pentru noi", a spus una dintre social-democratele prezente la petrecere.

Invitate de onoare la acest eveniment au fost europarlamentarul Viorica Dăncilă, care este și președinte al Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) la nivel național, și senatorul Ecaterina Andronescu, vicepreședinte PSD.

Totodată, constănțencele l-au avut aproape pe președintele executiv al PSD Constanța și candidat la Primăria Constanța, Decebal Făgădău, care a oferit mărțișoare tuturor femeilor prezente. Nu au lipsit nici membri ai Biroului Permanent al Organizației Județene Constanța a PSD și nici colege de la alte partide cu care PSD-ul colaborează foarte bine, cum ar fi ALDE Constanța. 

Comentează știrea

cicic
22 martie 2016
psd=pcr

huo! Ana Pauker si Elena Ceausescu, matroanele acestor obosite

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9308 secunde