Simona Halep, propusă ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

210
Simona Halep, propusă ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Tokyo! - simonahalepportdrapeljocurileoli-1571832191.jpg
Jucătoarea de tenis Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al delegației României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Campioana de la Wimbledon a mărturisit în mai multe rânduri că va fi prezentă la competiția din capitala Japoniei și că ar fi o mare onoare să defileze cu steagul țării la ceremonia de deschidere, scrie fanatik.ro


S-a vorbit și sigur că Simona Halep este unul dintre sportivii emblematici ai României. Există o procedură care va fi urmată și de această dată, la fel ca la precedentele ediții ale Jocurilor Olimpice. Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al României la Tokyo, iar Comitetul Executiv al COSR urmează să valideze această propunere", a declarat Mihai Covaliu, conform Agerpres.

"Emoții sunt doar legate de perioada care mai e până la concurs, pentru că strategia FR Canotaj de a aborda Campionatele Mondiale a dat rezultate. Ei nu s-au concentrat atunci pe calificarea la Tokyo a bărcilor de 8+1. Iar eu cred că aceste bărci au valoarea de a se califica la următoarea competiție. Până acum canotajul are 7 bărci calificate, plus cele 2 de la 8+1, asta înseamnă că va fi sportul cu cei mai mulți sportivi prezenți la Tokyo și implicit cu cele mai multe șanse de a câștiga medalii", a mai spus președintele COSR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4315 secunde