Serviciile de evidență a populației vor lucra și în ziua alegerilor

292
Serviciile de evidență a populației vor lucra și în ziua alegerilor - becfotocugetliberro-1354445432.jpg
Serviciile de evidență a populației din cadrul Ministerului Administrației și Internelor vor avea săptămâna viitoare program cu publicul prelungit și vor lucra și în ziua alegerilor pe 9 decembrie pentru ca persoanele care nu dețin documente de identitate valabile să le poată obține, a anunțat duminică purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

"Serviciile de evidență a persoanelor vor asigura, în săptămâna premergătoare alegerilor, program extins de lucru cu publicul, inclusiv în zilele de sâmbătă 8 decembrie și duminică 9 decembrie, în ziua alegerilor", a declarat purtătorul de cuvânt al MAI. MAI, prin Direcția de evidență a persoanelor și administrarea bazelor de date, a dispus o serie măsuri prin care să faciliteze obținerea actelor de identitate de către persoanele care nu dețin documente valabile.

"De săptămâna viitoare, serviciile publice comunitare de evidență a persoanelor vor intensifica deplasările cu urna mobilă și aparatele foto digitale din dotare în localitățile aflate la distanțele mari față de sediu, pentru preluarea imaginilor și a cererilor pentru obținerea documentelor de identitate", a mai precizat purtătorul de cuvânt al MAI. Potrivit reprezentantului MAI, în această săptămână au fost confecționate ștampilele cu mențiunea "Votat" și au fost tipărite buletinele de vot și timbrele autocolante.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2179 secunde