Sentință amânată în procesul lui Dragnea

394
Sentință amânată în procesul lui Dragnea - liviudragneagtyejkb3hr1678x381-1528459677.jpg

Articole recomandate

Magistrații ÎCCJ au pronunțat, vineri, 8 iunie, decizia în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care DNA a cerut condamnarea lui Liviu Dragnea la șapte ani și jumătate de închisoare.



DECIZIA S-A AMÂNAT PENTRU 21 IUNIE!


Ce s-a întâmplat la termenul de pe 15 mai


La ultimul termen al procesului din data de 15 mai, procurorul de ședință a cerut pentru Liviu Dragnea pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv șapte ani și șase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu și doi ani și șase luni pentru instigare la fals intelectual. De asemenea, în cazul liderului PSD, procurorul a susținut că se impune constatarea că faptele din acest dosar sunt concurente cu cele din dosarul "Referendumul", în care Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare, astfel impunându-se anularea suspendării și transformarea într-o pedeapsă cu executare.

La acel termen, Liviu Dragnea le-a solicitat magistraților să fie achitat, iar în ceea ce privește o eventuală obligare a sa de a efectua muncă în folosul comunității, el a arătat că face acest lucru de 20 de ani. "Am afirmat cu tărie nevinovăția mea. Nu am comis absolut niciuna dintre faptele, presupusele fapte, pe care DNA le-a aruncat în rechizitoriu. În ceea ce privește munca în folosul comunității, eu am fost foarte clar. Am spus că sper să nu se ajungă acolo, am solicitat achitarea și am mai spus că eu muncesc în folosul comunității de peste 20 de ani", declarase Dragnea, la finalul procesului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6129 secunde