Senatorul Ștefan Mihu susține desființarea direcțiilor regionale de finanțe publice

263
Senatorul Ștefan Mihu susține desființarea direcțiilor regionale de finanțe publice - senatorulstefanmihu-1551387339.jpg

Articole de la același autor

Proiectul de lege privind reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală a fost adoptat, miercuri, în Camera Deputaților după ce, în noiembrie, anul trecut, acesta a primit vot pozitiv și în Senat.


Propunerea legislativă inițiată de UDMR care prevede desființarea direcțiilor regionale de finanțe publice și organizarea acestora la nivel județean a fost intens sprijinită de către senatorul constănțean Ștefan Mihu. 


Reorganizarea activității ANAF a fost de altfel unul dintre obiectivele prioritare la preluarea mandatului său în Parlament. În acest context, în comisia de buget-finanțe a Senatului, acesta a adus zece amendamente care au întregit și îmbunătățit forma finală supusă votului. 


Printre altele, senatorul susține că prin măsurile prevăzute în proiectul de lege se va îmbunătăți rata de colectare a taxelor și impozitelor. "Deregionalizarea urmează să readucă administrațiile financiare la nivel județean, să simplifice procedura de gestionare fiscală și să apropie administrația de cetățenii contribuabili", a transmis senatorul Ștefan Mihu. 
Actul normativ urmează să fie trimis președintelui României pentru promulgare. (C.V.M.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4297 secunde