Senatorul PSD Liviu Pop: "10 august să devină Ziua Unității Civice"

208
Senatorul PSD Liviu Pop:

Articole de la același autor

Senatorul PSD Liviu Pop a anunțat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că va depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind instituirea Zilei Unității Civice în data de 10 august.


"Voi depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind instituirea Zilei Unității Civice în data de 10 august. Cred că românii merită această lege", a scris fostul ministru al Educației Liviu Pop.


Mesajul acestuia vine în urma manifestației din Piața Victoriei, București, care a marcat un an de la protestul violent din data de 10 august 2018, când forțele de ordine au intervenit, printre altele, cu gaze lacrimogene în rândul protestatarilor.
La un an de la intervenția brutală a jandarmilor din Piața Victoriei, oamenii au ieșit, din nou, sâmbătă, în stradă. De data aceasta, manifestația, la care au fost aproape 20.000 de oameni, s-a încheiat pașnic. Pentru a arata ca și-au învățat lecția dupa violențele de anul trecut, jandarmii au abordat acum o tactică diferita. Au transmis informații despre situația din Piață aproape în fiecare oră. În Piață a fost ridicat un adevarat altar, unde oamenii au aprins lumânari pentru Alexandra Maceșanu, Luiza Melencu, dar și pentru victimele incendiului de la Colectiv.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9289 secunde