Senatorul Șerban Nicolae: "România e victima unui jaf al gulerelor albe"

326
3
Senatorul Șerban Nicolae:
Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat, vineri, că România este "victima unui jaf al gulerelor albe, care nu ține de legislația românească sau de acțiunea guvernamentală".


"Mă surprinde faptul că nimeni nu se indignează pentru faptul că băncile din România, companii multinaționale, raportează pierderi sau profit zero de ani de zile, se extind ca activitate, au niște sedii foarte luxoase, un parc auto absolut spectaculos, fac team-buildinguri în stațiuni dintre cele mai căutate din România, dar merg în continuare pe profit zero sau pe pierdere. Și nimeni nu caută o explicație rațională. Nimeni nu protestează pentru faptul că aceste companii acționează pe piața românească de ani de zile și, cu toate astea, beneficiile așteptate de la investitorii străini nu apar. Poate lucrurile vor începe să se schimbe. Sau poate cei care protestează vor înțelege că, de fapt, România este victima unui jaf al gulerelor albe, dar foarte albe, și care nu ține de legislația românească sau de acțiunea guvernamentală", a declarat senatorul PSD Șerban Nicolae, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Draknea do Brasil
11 noiembrie 2017
România e victima unui jaf

Dar gulerele sunt portocalii! Iar situatia este mai mult decat maro.

SEVER
11 noiembrie 2017
INCONSTIENTA PSD

CAND NU MAI STITI CUM SA MOTIVATI FAPTUL CA NU SUNTETI CAPABILI SA RESPECTATI PROMISIUNIILE ELECTORALE, CAUTATI VINOVATI FICTIVI. TREBUIE SA FII COMPLET IDIOT, CRETIN SI CURVA CA SA GASESTI ASTFEL DE "SCUZE". IN ZIUA CAND MULTINATIONALELE SI BANCILE VOR PARASI ROMANIA ,ROMANII VOR AVEA NIVELUL DE TRAI AL SOMALEZILOR. DINTRE PRIMELE 100 MARI COMPANII CARE ADUC MILIARDE DE EURO LA BUGET, NUMAI 6 SUNT ROMANESTI. MULTINATIONALE SI BANCI SUNT IN TOATE STATELE FOARTE DEZVOLTATE DIN LUME SI POPULATIA TRAIESTE BINE, FOARTE BINE. DECAT SA CAUTI SCUZE IMBECILE, MAI BINE TE-AI INTREBA DIN CE MOTIV ROMANII EMIGREAZA SI CUM SE FACE (UNIC IN EUROPA) CA 4 MILIOANE DE ROMANI SA REFUZE SA MUNCEASCA? ATI MINTIT CA NISTE TALHARI PENTRU A PUNE MANA PE CIOLAN SI ACUM VA ALUNECA DIN MANA. VA PASA NUMAI DE VOI, DE GASCA SI FAMILIILE VOASTRE. SUNTETI O TRAGEDIE IN POLITICA ROMANEASCA SI O PACOSTE PENTRU TARA. SPITALA DEPLORABILE, SCOLI CU IN RUINA, INFRA-STRUCTURA ZERO, TRANSPORTURI MIZERABILE, SALARII DE CACAT SI MILIOANE DE EMIGRANTI......DIN CAUZA MULTINATIONALELOR ?

DODO
11 noiembrie 2017
se pregateste ceva !

...o intoarcere in timp in anii 45-50 cind comunistii asmutau prostimea pe industriasi , banci ,mosieri sau imperialistii occidentali care ne vreau raul fara sa pomeneasca de nivelul de trai cind de expl salariul unui absolvent incepator era de 14000 lei iar o masa la restaurant costa 10 lei ( Radu Beligan ).Aceeasi atmosfera se incearca acum si daca vad agresivitatea influentei rusilor in zona si chiar in sua cred ca si la noi a inceput acest proces sub obladurea PSDragnea coada de topor ruseasca Pe zi ce trece isi arata adevarata fata Infiorator este ca se gasesc destui care sa puna botul lor patriotard Speram ca am uitat perioada cu ,, nu ne vindem tara ,,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1587 secunde