Senatorul Chiru a găsit soluția ideală: "Mai bine dinamitează podul de la Agigea"

433
1
Senatorul Chiru a găsit soluția ideală:

Articole de la același autor

Senatorul Gigi Chiru i-a adresat o interpelare ministrului Transporturilor, Petru Sorin Bușe, referitoare la reabilitarea podului rutier din Agigea. 


El i-a adus la cunoștință că, de mai mulți ani, podul rutier de peste Canalul Dunăre-Marea Neagră din comuna Agigea reprezintă o problemă foarte mare pentru județul Constanța. Închis parțial, de cele mai multe ori în plin sezon, sau închis definitiv, cum se întâmplă acum, podul nu a fost reabilitat nicicum. 


"De ani de zile, turiștii și localnicii au mari greutăți în a ajunge în localitățile din sudul litoralului. De această dată, podul a fost închis, circulația fiind deviată. Atât mass-media, cât și locuitorii au sesizat că, de fapt, lucrările de reabilitare sunt stopate, iar principala cale de acces către localitățile din sudul litoralului pare a fi închisă circulației degeaba", i-a spus ministrului parlamentarul constănțean. 


Senatorul Chiru l-a întrebat pe ministrul Bușe în ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a podului rutier din comuna Agigea și câți muncitori fac parte din echipa care lucrează în această perioadă pentru reabilitarea acestuia. De asemenea, parlamentarul este interesat să afle de la membrul Executivului ce lucrări se efectuează în această perioadă, când va fi redeschis podul și care sunt firmele care lucrează la reabilitarea acestuia, contractori și subcontractori. 


"Podul de la Agigea este un obiectiv de interes național, nu este important doar pentru locuitorii județului Constanța. Însă, din câte se vede, cei responsabili de la București nu au înțeles acest lucru. Este inadmisibil ce se întâmplă, iar Guvernul trebuie să ia măsuri pentru rezolvarea cât mai rapidă a acestei probleme. Mai bine dinamitează podul de la Agigea și măcar așa știm cu toții că se va face o reconstrucție de la temelie. Altfel, este doar o joacă de copii și o vânzare de iluzii, căci dincolo de declarații nu se întâmplă nimic serios", a declarat senatorul Gigi Chiru. 


Comentează știrea

MIHAI
12 octombrie 2016
GANDIRE DE SENATOR

Chiru , unul din miile de distrugatori de țară , are o propunere care se inscrie pe linia " marilor realizari " ale tuturor partidelor care ne-au fericit in ultimii 26 de ani . Personal sunt de acord cu propunerea , cu conditia ca in momentul exploziei Chiru sa se afle pe pod .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.523 secunde