Seminar la sediul ALDE. "Cum ne alegem aleșii la Parlamentul European"

436
Seminar la sediul ALDE.

Articole de la același autor

La sediul ALDE Constanța, a avut loc, recent, seminarul "Cum alegem când alegem. ALDE la Parlamentul European" susținut de Răzvan Pantelimon, lector univ. dr. la Facultatea de Istorie și Științe Politice, Universitatea "Ovidius". 
Acțiunea face parte din seria seminarelor politice care se desfășoară  în cadrul campaniei "Școala Politică de la Marea Neagră" inițiată de ALDE Constanța. 


Printre altele, s-a pus în discuție și faptul că, deși există unele reguli comune privind alegerile, o serie de aspecte diferă de la o țară la alta, cum ar fi posibilitatea de a vota prin corespondență sau în străinătate. Totodată, Răzvan Pantelimon consideră că, votând la alegerile ce vor avea loc pe data de 26 mai, se va contribui însemnat la decizia privind Europa din anii ce vin. În plus, el a explicat celor prezenți că alegerile europene vor avea un impact direct asupra vieții fiecăruia deoarece se va decide cum va acționa Europa în următorii ani pentru a răspunde preocupărilor cetățenilor legate de locurile de muncă, de afaceri, securitate, migrație și schimbările climatice. 


La rândul lui, senatorul Ion Popa, președintele Organizației Județene  ALDE Constanța, a afirmat că Europa este a tuturor și nu este important să voteze un singur om, ci toată lumea cu drept de vot. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3421 secunde