Ședință de guvern. Ce decizii importante sunt pe lista de priorități a Executivului

132
Ședință de guvern. Ce decizii importante sunt pe lista de priorități a Executivului - sedintaguvern83288500-1552945657.jpg
Guvernul se reunește marți în ședință, pe ordinea de zi aflându-se o serie de proiecte, printre care și cel care se referă la Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi.

Guvernul a făcut luni publică agenda ședinței Executivului care se va desfășura marți.

Potrivit agendei, Cabinetul Dăncilă ar putea aproba, în ședință, lista cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate și deținute de Ministerul Educației Naționale, în domeniul său de activitate, precum și de către instituțiile publice și unitățile aflate în subordinea sau în coordonarea acestuia și termenele de clasificare aferente acestora.

Pe ordinea de zi se mai află și modificarea și completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 140/2018 pentru aprobarea pachetelor de servicii și a Contractului-cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018 - 2019 și pentru prorogarea unor termene.

Decizie privind schimbarea denumirii Academiei Tehnice Militare

Un alt proiect de hotărâre ce urmează a fi adoptat în ședința de marți prevede aprobarea unui amendament convenit între Guvernul României și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei la Acordul-cadru de împrumut pentru finanțarea Proiectului privind reabilitarea infrastructurii școlare din România, semnat la București la 11 iulie 2003, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6607 secunde