Rezeanu, Căliminte și Băisan, excluși din PNL. Urmează senatorul Vergil Chițac?

468
3
Rezeanu, Căliminte și Băisan, excluși din PNL. Urmează senatorul Vergil Chițac? - vergilchitac30-1497187817.jpg
Cu toate că, teoretic, ar mai fi existat șansa ca cei trei liberali excluși, săptămâna trecută, din PNL să rămână în continuare în formațiunea politică, și forurile superioare filialei municipale au decis că aceștia trebuie să plece acasă sau, eventual, la alt partid. Este vorba despre consilierii locali Romeo Rezeanu și Horia Căliminte, precum și consilierul județean Remus Cristy Băisan. 


Zilele trecute, membrii Biroului Politic Județean al PNL Constanța condus de deputatul Bogdan Huțucă, reuniți în ședință, au votat în unanimitate, prin vot secret, excluderea din partid a celor trei ca urmare a încălcărilor repetate ale prevederilor Codului Etic, Regulamentului și Statutului Partidului Național Liberal. 


În consecință, cei trei își vor pierde mandatele de aleși locali, locurile ocupate de ei urmând să revină altor liberali. 


Drept urmare, potrivit listei depuse înaintea alegerilor locale, locul lui Băisan în CJC ar urma să fie ocupat de Gianina Topolov. Totodată, în Consiliul Local Constanța, cele două locuri rămase libere după excluderea lui Rezeanu și Căliminte ar urma să revină liberalilor Marius Tulică și Florin Gavrilă. 


În altă ordine de idei, potrivit unor surse din PNL Constanța, în perioada următoare se va analiza și situația actualului senator Vergil Chițac care, potrivit anumitor liberali, ar fi adus prejudicii de imagine partidului prin declarațiile sale publice privind "fraudarea" alegerilor din PNL Constanța


Comentează știrea

MIHAI
12 iunie 2017
PNL REACTIONEAZA

Pe langa prejudiciile aduse PNL prin participarea la rusinoasa USL , cel adus de Chitac este un fleac . Prejudiciul real este insasi prezenta acestui oportunist in PNL . Cazul Chitac este o dovada in plus ca in politica romaneasca se petrec fenomene anormale cu consecinte deseori grave . Un astfel de fenomen este primirea inexplicabila in partide a unor indivizi care nu s-au afirmat cu nimic in politica in detrimentul unor membri cu vechime si rezultate deosebite in activitatea politica si care de regula sunt ignorati . La aceasta anomalie contribuie si prevederea statutara ca se pot acorda derogari de stagiu in partid , prevedere care da posibilitatea unor aranjamente gen Chitac . Si daca Chitac va fi exclus ce se va intampla ? Se va declara " independent " sau va trece in tabara adversa pozand in victima . In cazul excluderii este posibil ca din mandrie si simt al onoarei militare , Chitac sa demisioneze din functia de parlamentar , ceea ce ar constitui un adevarat act de demnitate si caracter . Cu toate pacatele ei , organizatia PNL Constanta trebuie sa decida rapid excluderea , altfel prezenta lui Chitac va aduce si alte prejudicii .

Muma lui Stefan cel Mare
12 iunie 2017
Vesnicul si fascinantul PSD

Si totusi,eu i-am asteptat,i-am asteptat si inca-i mai astept,ca muma lui Stefan cel Mare "intr-un vechi castel".Astept sa-si intre in rolul opozitiei, astept sa-l infrunte pe Fagadau,astept sa pregateasca un om pentru alegerile locale din 2020,astept sa-i vad plecand la razboi,asa ca Stefan cel Mare.Astept ca prostul,astia nu s-au trezit din betie.Apropo,liberalilor ati terminat cu strangerea cotizatiilor de partid ? Tot anul trecut ati avut o ocupatie.Ati strans cotizatiile de partid.Anul asta va alegeti liderul.In 2018 luati o pauza ca este greu in opozitie......Pe o stâncă neagră, într-un vechi castel....Plânge și suspină o tânăra domniță.Off....ce trist e cu penelei,dar si mai trist e fara ei.

MIHAI
13 iunie 2017
MAMALUI STEFAN CEL MARE

Citind comentariul semnat " Stefan cel Mare " mi-am adus aminte de o parodie care trateaza cu mult umor acelasi subiect si am sa redau cateva versuri din care rezulta " adevarul istoric " referitor la Stefan cel Mare si Cetatea Neamtului . Citez : " Mi-a cazut in mana printr-o intamplare , Legenda cu mama lui Stefan cel mare .Pai Bolintineanu tare a gresit , Cand a spus de mama ca l-ar fi gonit ....In continuare autorul pune un plaiesi sa povesteasca cum a fost in realitate : " Eu eram de straja chiar in noaptea aceea , Cand cocosul miezul noptii a cantat - si nu orologiul care era stricat - La castel in poarta auzii ca bate . Ma gandeam in mine : Ci-n sa fie frate ? Domnita e in casa si cu soacra ei , Stefan e in lupta cu turcii misei .Poate -o fi factorul cu vreo telegrama , De la Domnul Stefan catre a sa mama. Cand colo-chiar Stefan . Ce minunatie , In Puterea noptii la castel sa vie ? " Eu sunt , buna mama , fiul tau iubit , Eu si de la oaste ma intorc ranit ". Insa coana mare inca dormita , si fiind batrana nu prea auzea . Iar cand Stefan zise ca este ranit ,dansa intelese ca este racit . Si-l chema in casa : " Nu mai sta o clipa ,Vino dragul mamii , sa nu faci vre-o gripa " . Apoi pan-la dansa chema bucatarul , ca sa aprinda-n graba mare , samovarul . .....Apoi catre Domnul cu ochi lacramand , Zise cu dulceata , paru-i mangaind - Ce faci tu Stefane , dragul mamei drag ? vino de te culca , vino sa te trag , Cu rachiu de prune , ca nu am Diana , si sa-ti pun deasupra plapuma si blana ......Cum crezi dumneata ca e vreo mama-n lume ,Care cand aude al fiului sau nume in loc sa-l primneasca si sa-l ingrijeasca , Il trimite -n lupta sa se prapadeasca ? Stefan doarme- o noapte astfel ingrijit , si in zori de ziua e restabilit . Apoi catre dusmani iara s-a-ndreptat , Odihnit ca omul ce-a dormit in pat . Lupta fuse scurta de-asta data , Armia turceasca iute sfaramata ......Toate din legenda nu-s decat prostii .Asta-i adevarul si te rog sa-l scrii. Ca-n Bolintneanu faptul se-ntampla , Daca-n loc de mama soacra ii era .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6815 secunde