Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, în sarcina lui Șova

1283
Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, în sarcina lui Șova - cent-1359450568.jpg

Articole de la același autor

Autostrăzile București-Brașov și Pitești-Craiova, reactoarele 3 și 4 de la Centrala nuclearo-electrică de la Cernavodă, centrala de la Tarnița, Canalul Siret-Bărăgan și Podul Măcin și sunt principalele proiecte de care va trebui să se ocupe ministrul delegat pentru pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Șova, a declarat luni premierul Victor Ponta.

"I-am zis lui Dan Șova: 'Tu nu mai ai treabă nici cu deszăpezirea, nici cu nisipul, tu vii - i-am dat un termen, sfârșitul lunii februarie - tu vii cu cele zece proiecte mari", a relatat Ponta, la Digi tv, precizând că el a întocmit lista cu proiectele la a căror materializare ar trebui să lucreze ministrul Șova.

Potrivit Agerpres, referitor la Canalul Siret-Bărăgan, premierul a spus că acesta va avea trei componente (agricultura - irigații; mediu - prevenirea inundațiilor; transporturi de mărfuri) care vor trebui integrate.

În privința centralei de la Rovinari, premierul a spus că s-a semnat deja un acord de un miliard de dolari cu chinezii.

"I-am cerut lui Dan Șova să aibă un dosar în limba română și în limba engleză pentru fiecare proiect în parte - cât costă, cam cât vrem să dureze, ce garanții putem să dăm", a spus Ponta, explicând că este dispus să prezinte proiectele respective în timpul vizitelor în străinătate, pentru a identifica investitori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.3809 secunde