Rareș Bogdan, propus prim-vicepreședinte al PNL

223
Rareș Bogdan, propus prim-vicepreședinte al PNL - raresbogdan-1563829664.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, ieri, că Biroul Executiv al PNL a decis convocarea pe 8 august a Consiliului Național, iar printre punctele care se vor afla pe ordinea de zi va fi și alegerea unui prim-vicepreședinte al liberalilor.


"Am luat decizia de a convoca Consiliul Național al PNL în data de 8 august la orele 16.00. Am stabilit ordinea de zi pentru acest Consiliu Național. Printre punctele înscrise pe ordinea de zi sunt: raportul Biroului Executiv, raportul grupurilor parlamentare din Camera Deputaților, Senat și Parlamentul European, aprobarea integrării PACT condus de Sebastian Burduja în cadrul PNL - practic finalizarea procedurii de integrare a PACT în PNL. De asemenea, am prevăzut pe ordinea de zi alegerea unui prim-vicepreședinte al partidului, prim-vicepreședintele politic din cadrul structurii de conducere a PNL, și vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidențiale și demararea campaniei electorale pentru prezidențiale, campanie care va începe cu campania de strângere de semnături pentru candidatura președintelui Klaus Iohannis", a declarat Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL, la Digi 24.


În acest context, surse din cadrul PNL au spus că în cadrul acestei întâlniri, europarlamentarul Rareș Bogdan va fi propus pentru funcția de prim-vicepreședinte politic al partidului chiar de Ludovic Orban.


Funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice a fost vacantată în septembrie anul trecut, după ce primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, președintele organizației județene Bihor a Partidului Național Liberal, a demisionat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde