Raluca Turcan: "Vîlcov, Dragnea și Dăncilă condamnă Educația la subfinanțare"

254
Raluca Turcan:
Partidul Național Liberal va susține un amendament la Legea bugetului prin care statul să fie obligat să aloce 5% din PIB pentru Educație și Cercetare, a scris, pe Facebook, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan.

"O țeapă a PSD - ALDE nu vine niciodată singură. După ce au fost introduse noi taxe care vor face investitorii să plece și să ajungem la un blocaj economic, OUG Vîlcov - Dragnea - Dăncilă condamnă și Educația la subfinanțare. În perioada 2019 - 2021 nu se vor aloca cei 6% din PIB promiși în toate campaniile electorale, garantați prin toate protocoalele semnate de guvern cu sindicatele și bine fixați în Legea Educației Naționale la articolul 8. Toate promisiunile se amână!", a precizat aceasta.

Liderul liberal subliniază că educația copiilor nu poate fi amânată la nesfârșit.

"Școlile nu pot rămâne cu dotările de acum 40 - 50 de ani. Profesorii trebuie pregătiți la nivelul secolului XXI și motivați să devină adevărate modele pentru elevi. O Educație subfinanțată înseamnă un viitor furat copiilor noștri! Să tai bani de la Educație este un atentat la siguranța României", a completat Raluca Turcan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4435 secunde