Raluca Turcan: Tăriceanu și Dragnea trec peste legi ca să o demită pe șefa DNA

196
1
Raluca Turcan: Tăriceanu și Dragnea trec peste legi ca să o demită pe șefa DNA - ralucaturcan1-1524063497.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan susține că președinții celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, doresc demiterea procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, trecând peste legi, instituții și avizul CSM, arătând că o semnătură a premierului Viorica Dăncilă pe o contestație la CCR ar reprezenta un act de trădare a interesului public.


"Semnătura doamnei Dăncilă pe o contestație la CCR va fi cel mai elocvent act de trădare a interesului public. Atât Liviu Dragnea, cât și Călin Popescu Tăriceanu au dat mesaje publice spunând ce trebuie să facă Guvernul în bătălia pe care o duce PSD-ALDE cu DNA. Preocuparea celor doi lideri vine din graba de a-și rezolva problemele personale pe care le au în Justiție. Vor să demită procurorul șef al DNA trecând peste legi, instituții și avizul CSM!", a spus Raluca Turcan prin intermediul unui comunicat.


Potrivit acesteia, Dragnea și Tăriceanu "au umilit Parlamentul, trecând pe repede înainte legi care blochează, la propriu, sistemul de justiție" și au "ignorat și disprețuit partenerii internaționali, arătând la modul cel mai iresponsabil cu putință că drumul occidental al României poate fi sacrificat dacă interesul lor personal o cere".


"Acum își arată dominația absolută asupra celui mai numeros Guvern din UE, care este ghidat de la distanță și va trebui să execute o contestație către CCR. Doamna Dăncilă, nu intrați în istoria urâtă a politicii românești sfidând interesul public la comanda domnilor Dragnea și Tăriceanu", a mai transmis Raluca Turcan. 


Comentează știrea

...
19 aprilie 2018
Jos Kovesi

Io - spre exemplu - am zis să se demită singură - singurică, fără Dragnea - ce vă stă în gât ! Mneatale, mătăluță ce i-ai zis, să demisioneze sau să plece - plecată fără auto-demisie via prezidentu Johha ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4375 secunde