Raluca Turcan: Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spațiul public

160
1
Raluca Turcan: Tăriceanu  a devenit avocatul  corupției în spațiul public - ralucaturcan7-1509727768.jpg

Articole recomandate

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, susține că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a devenit "avocatul corupției în spațiul public și a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme".

Raluca Turcan cataloghează drept ‘’descalificantă’’ reacția lui Tăriceanu la adresa președintelui Klaus Iohannis.

"Toată țara poate vedea că domnul Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spațiul public. Modul iresponsabil în care a reacționat arată că dl. Tăriceanu se teme foarte tare de acțiunea Justiției. Călin Popescu-Tăriceanu a inventat statul paralel în România când de pe poziția de prim-ministru trimitea în secret bilețele roz cerând intervenții în actul de justiție. Este regretabilă această involuție de discurs la domnul Tăriceanu, pentru care acum fostul primar Iohannis este văzut drept inactiv, în vreme ce, în 2007, un întreg guvern, în frunte cu dl. Tăriceanu, a sărbătorit intrarea în UE la Sibiu. Dl. Tăriceanu a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme în spațiul public, o involuție de-a dreptul șocantă", a menționat liberala, potrivit unui comunicat de presă.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a transmis șefului statului, Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, că va lupta în continuare, împreună cu toți oamenii de bună credință, pentru "demantelarea statului paralel", pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem și a participanților la uzurparea puterii desemnate democratic la alegeri.

"Eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică, la comandă, zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruța Kovesi, și nici de alte instrumente utilizate de ‘statul paralel’ pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viața publică a adversarilor dvs. politici", a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Zău
5 noiembrie 2017
pdl-iști lor !?

raluca turcan mai bine să-ți faci un proces de conștiință și stai în banca ta, că în vremea guvernului boc emil și ai voștri pdl-iștii, erai și tu, în fruntea tuturor relelor făcute de voi"bestiilor cu chip de om", care dacă ați fi mai guvernat, ce este acum, dar ce ar fi fost atunci, nemernicilor ce ați fost și veți rămâne toată viața voastră, sunteți cu toții : dușmanii și vrăjmașii poporul lui român, mai bine taci ca să nu ne mai aducem aminte toate câte am suferit, noi, românii în acea perioadă băsisto-boc, care perioadă se continuă in prezent dar cu alt nume, Johannisto-dragnea (fostul și actualul pdl-ist ) !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5425 secunde