Raluca Turcan: PNL propune acordarea de stimulente fiscale pentru antreprenorii buni platnici

108
2
Raluca Turcan: PNL propune acordarea de stimulente fiscale pentru antreprenorii  buni platnici - pnl-1507913239.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a anunțat, vineri, că liberalii au depus o inițiativă legislativă pentru stimularea antreprenorilor care-și plătesc taxele înaintea expirării termenului legal.


"Aceștia vor putea primi un stimulent fiscal sub forma de recuperare a unui cuantum între 30-50% din impozitul pe profit datorat statului în anul respectiv. În acest moment, statul ajută mai degrabă agenții economici care înregistrează datorii sau întârzieri la plata taxelor prin eșalonări la plată, plata principalului fără penalități, fără dobânzi etc", a declarat Raluca Turcan.


Liberalii estimează că 80% dintre antreprenori sunt buni platnici.


"Dacă această inițiativă va fi votată, din estimările noastre, stimulentul va conduce la creșterea gradului de conformare la peste 90%", a precizat prim-vicepreședintele PNL.


Comentează știrea

DODO
14 octombrie 2017
desteptarea !

ametita asta nu pricepe realitatea ? nu pricepe ca stimulentele lor sint neglijabile in raport cu avantajele evaziunii sau a tergiversarii fscale ?

Lazar
14 octombrie 2017
Stimularea fiscala

D-na Raluca Turcan Vicepresedinte PNL,daca toti ar fi platit ca Parlamentarul Dvs PNL de C-ta Boroianu Robert Aurel,Romania era de mult falimentata,vad ca tot il ascundeti prin PNL pe acest mare Prof,Dr,Dr in farude,sunt descrise de mine personal la d-na Prc Puiu Zarafina si Adina Florea care iau protejat sa fure mai mult cu spagi la ANAF,sponzorizari la partid si putin ocrotiti de SRI in Transee.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0688 secunde