Raluca Turcan: Avocatul Poporului se comportă ca avocatul lui Liviu Dragnea

241
5
Raluca Turcan: Avocatul Poporului se comportă ca avocatul lui Liviu Dragnea - 20130706ralucaturcan1rsz-1483627790.jpg

Articole de la același autor

Prin demersul făcut, astăzi, la Curtea Constituțională, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, se comportă ca avocatul PSD și al lui Liviu Dragnea, afirmă președintele PNL, Raluca Turcan.


"PNL întreabă ce stat este acela în care Avocatul Poporului sesizează CCR în favoarea unui președinte de partid condamnat penal definitiv. Din nefericire, Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea, se comportă ca avocatul PSD și al lui Liviu Dragnea, și în niciun caz ca o instituție care se numește Avocatul Poporului. Să ne aducem aminte Ordonanța 55, care permitea primarilor pentru o scurtă perioadă să migreze de la un partid la altul, când domnul Victor Ciorbea a refuzat cu obstinație să sesizeze CCR, pentru a încerca să blocheze punerea în paranteză a democrației în interes politic al PSD. Aceeași obediență față de PSD. PNL speră ca această speță la CCR să se facă în mod corect și să se țină cont de jurisprudența pe acest subiect", a declarat liderul PNL la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.


Avocatul Poporului a sesizat direct Curtea Constituțională cu excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor articolului 2 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului și a ministerelor, conform căruia pot fi membri ai Executivului persoanele care nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în situație de incompatibilitate.


Potrivit Avocatului Poporului, "prevederile art. 2 din Legea nr. 90/2001 încalcă principiul echilibrului puterilor în stat, nu întrunesc cerințele constituționale de previzibilitate și proporționalitate a legii și nu permit recunoașterea dreptului la diferență pentru ocuparea, în condiții de egalitate și fără restricții nerezonabile, a unei funcții ce implică exercițiul autorității de stat".


Comentează știrea

Cetatean
5 ianuarie 2017
Dușmanii poporului sunt : pnl-ul + pdl-ul + pmp-ul + usr-ul

turcan raluca, johanis kw, basescu traian, cioloș dj...... sunteți adevărații dușmani ai poporului român, urâți de moarte poporul român și pe cei care ajută neamul românesc, prntru cazul de față, exemplu este avocatul poporului, domnul Victor Ciorbea și mai înainte dânsului, a fost urâți și dusmaniti : V V Ponta și Crin Antonescu ! RUSINEEEEEE, sa va fie vouă care acum vorbiți, flecariti și mai înainte ne-ați tăiat : salariile și pensiile, credeți că, noi, românii am uitat, de ce nu v-au votat oamenii, românii, pentru acest produs fapt ați pierdut alegerile : locale și parlamentare, acum drumul vostru este asemănător cu al pntcd-lui, adică 1-2 % și chiar mai rău ?! Vânt din pupa, pentru faptele voastre !

Popor
6 ianuarie 2017
pentru Cetatean

Nu mai aveti minte, sunteti plini de ura.degeaba traiti... Romanii isi merita soarta, sunt prosti si lenesi!

Costea
9 ianuarie 2017
Vai de tine!

Cum ai reusit sa te nasti asa destept si hahnic?Tu esti unicatul de care se vorbea in Constanta.

Răspuns la: pentru Cetatean
Adăugat de : Popor, 6 ianuarie 2017
Nu mai aveti minte, sunteti plini de ura.degeaba traiti... Romanii isi merita soarta, sunt prosti si lenesi!
Costea
9 ianuarie 2017
Vai de tine!

Cum ai reusit sa te nasti asa destept si harnic?Tu esti unicatul de care se vorbea in Constanta.

Răspuns la: pentru Cetatean
Adăugat de : Popor, 6 ianuarie 2017
Nu mai aveti minte, sunteti plini de ura.degeaba traiti... Romanii isi merita soarta, sunt prosti si lenesi!
Om
18 ianuarie 2017
Avocatul poporului !

Să fie avocatul lui L Dragnea, că avocatul poporului, reprezintă poporul român și poporul român în marea majoritate a votat PSD și ALDE, că doar nu era să voteze : pnl=PDL, usr și pmp ?! Să fi fost dar inconștienti să fi votat pe dușmanii românilor, adică pe : pnl=pdl, usr și pmp ?! Regretăm faptul, că PRU, nu a reușit să intre în parlament ul României

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5919 secunde