RAEDPP și Primăria Constanța vă invită la târgul cu rețete din străbuni

674
RAEDPP și Primăria Constanța vă invită la târgul cu rețete din străbuni - raedpp-1571685375.jpg

Articole de la același autor

Pofticioșii și gurmanzii sunt invitați, la sfârșitul acestei săptămâni, la Târgul de bun gust, cu rețete din străbuni, din Constanța. Evenimentul este organizat de Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, începând de vineri, 24 octombrie, până duminică, 27 octombrie.


Târgul este dedicat promovării preparatelor tradiționale din zona Dobrogei și nu numai și se desfășoară pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski". Producătorii vor aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu. Timp de patru zile, între orele 11 și 18, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune prețuri.


Cei prezenți la târg își vor putea procura preparate precum pastrame, cârnați, diverse sortimente de brânză, suberek, kobete, baclavale, dar și păstrăv copt și afumat la jar, zacuscă sau cârnați de păstrăv, însoțite de vinuri alese ale unor crame consacrate. Nu va lipsi nici pâinea coaptă cu grijă pe vatră și plămădită cu maia, care amintește de vremea copilăriei. 
Intrarea este liberă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4497 secunde