RAEDPP a dat startul campaniei "Constanța cu flori". "Credem în puterea exemplului"

596
RAEDPP a dat startul campaniei

Articole de la același autor

În luna dedicată curățeniei generale în Constanța, angajații Regiei Autonome "Exploatarea Domeniului Public și Privat" (RAEDPP) au participat la o acțiune de plantare de flori în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. 
Mănunchiuri viu colorate au umplut de veselie cel mai îndrăgit spațiu din municipiu dedicat copiilor, astfel că cei care își vor petrece timpul liber în Țara Piticilor pot admira o paletă largă de flori. Este vorba despre plante puțin pretențioase, rezistente la temperaturile scăzute, precum crizantemele, dar și arbuști decorativi sau bulbi și butași - narcise, trandafiri, hortensii, magnolii sau liliac - ale căror frumesețe și parfum ne vor încânta simțurile începând din primăvară. 


Fiecare angajat al regiei a venit cu câte o floare și și-a adus în ajutor copiii sau nepoții, care au sădit cu entuziasm micile plante. 


"Mediul înconjurător este un domeniu important pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de sănătate, fie că vorbim de aspectul estetic. Vineri după-amiază, noi, cei de la RAEDPP ne-am întrerupt activitatea pentru o acțiune de plantare de flori în Țara Piticilor, deoarece credem în puterea exemplului și a faptelor mici", a declarat directorul general al RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe. 


Acțiunea de plantare face parte din campania "Constanța cu flori", inițiată de RAEDPP. 
Următoarea acțiune va avea loc weekend-ul viitor, mai precis sâmbătă, 2 noiembrie, tot în Țara Piticilor. Părinții și bunicii care se află cu copiii în parc sunt așteptați împreună cu cei mici să planteze flori, cu promisiunea că vor reveni în Țara Piticilor nu doar la joacă, ci și pentru a le îngriji pe viitor. 


"Îi așteptăm la sfârșitul săptămânii următoare pe toți cei care iubesc Constanța! Bunici, părinți, copii, nepoți, pe toți îi invităm să aducă un strop de culoare și de frumusețe pentru Constanța noastră", a precizat  Florin Gheorghe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6729 secunde