Viorica Dăncilă:

"PSD va avea candidat propriu la prezidențiale. Congresul - pe 3 august"

163

Articole recomandate

PSD va avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, iar Congresul care îl va valida va avea loc pe data de 3 august, a anunțat, ieri, președintele partidului, Viorica Dăncilă, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național.

"Congresul PSD pentru validarea candidatului la prezidențiale va avea loc pe data de 3 august. Am supus atenției CExN varianta susținerii unui candidat din afara partidului, varianta susținerii unui candidat ALDE, respectiv domnul Călin Popescu-Tăriceanu, și modul în care putem acționa pentru a avea un rezultat cât mai bun la alegerile prezidențiale. În urma votului CExN, a reieșit faptul că PSD își dorește un candidat propriu, că își dorește să fie susținut de ALDE ș PRO România și vom avea discuții cu cele două formațiuni politice în acest sens", a declarat Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.

În cadrul reuniunii s-a mai discutat despre programul deplasărilor în teritoriu.

"Am discutat despre faptul că am mers în mai multe județe, concluziile pe care le avem în legătură cu vizita în fiecare județ și faptul că până la începerea alegerilor prezidențiale vrem să ajungem în fiecare județ să luăm legătura cu membrii de partid, cu simpatizanții noștri și, bineînțeles, cu conducerea PSD din fiecare județ", a explicat liderul PSD.

v v v

Viorica Dăncilă a declarat, tot ieri, că va demisiona de la conducerea partidului în cazul în care candidatul social-democraților la alegerile prezidențiale nu va ajunge în turul al doilea.

"În situația în care candidatul PSD nu ajunge în turul II la alegerile prezidențiale, cu siguranță se impune o demisie a mea din conducerea PSD", a afirmat Dăncilă, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde